ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Магазинерка към клиент: Спри да ровиш в марулите!
Автор: Георги Кирилов 12:53 / 31.05.2024Коментари (27)10837
©
Здравейте, скъпа редакция. Бих искал да ви споделя една изключително грозна ситуация, която ми се случи на 29 май в кварталния хранителен магазин. Така започна сигнала си до нас редовен читател на Plovdiv24.bg. Даваме му думата сега:

Близо 6 години живея в "Изгрев" и пазарувам, както аз, така и жена ми, от един и същи хранителен магазин, който се казва "Виджи". Той е на около 10 метра от блока, в който живея.

Онзи ден около 18 часа посетих магазина, насочих се към зеленчуците или по точно марулите, които бяха в една картонена касетка. Започнах да си избирам, като, разбира се, местих и оглеждах марулите, докато не си избера подходящата. Една от служителките се обърна към мен с доста тежък тон и ми направи забележка, че съм бил ровил марулите, след което директно ми забрани да ги местя.

Попитах я как тогава да си избера? Отговорът й беше, че не мога да ровя марулите, защото било забранено. Отново попитах как да си избера? Отговорът беше: "Без да ровиш".

За съжаление тонът й беше изключително грозен и нагъл. Поисках да се видя с управителката, за да уточним нещата. Дойде друга нейна колежка, която също започна да ме напада. Разбира се, аз също повиших тон и им казах, че това не е нормално поведение за жени на възраст и че в крайна сметка аз имам пълното право като клиент да избирам продукта, който да купя.

Разправията, за съжаление, стана доста голяма, управителката дойде и за моя огромна изненада ми каза, че нямам право да ровя. Попитах и нея как тогава да ги избера? Отговор нямаше.

Скандалът стана доста голям и им казах, че това отношение аз няма да подмина и че ще взема мерки спрямо тях. А ако все пак по някаква причина решите да ги посетите - моля ви, не ровете марулите, за да си спестите изключително грозно отношение и поведение спрямо вас.

Искаме промяна, първо ние българите трябва да променим манталитета си и едва тогава да мислим за цялостна промяна в държавата ни, а дали това ще се случи? За огромно съжаление, според мен не".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз също бях там.Под ноктите на господина имаше едно кило кирпич.Как така ще рови?
0
 
 
ти когато си се женил не си избирал сега марули ще избираш,а и цели ли ще ги лапаш че ги избираш
+2
 
 
Трябваше да го накарат да плати всичките! Заради такива малоумни пенсии магазинте бракуват огромна част от зеленчуците в края на работния ден.
+2
 
 
Много често ми се случва да наблюдавам как точно "избират" полухората в местните вериги магазини: хваща го, не му харесва и го хвърля като камък. Добре, избери, но остави внимателно каквото там си взел и не ти е харесало. Правя забележка и ме гледат на кръв. Това най-възпитаните. Простаците направо ме изпращат, а трети направо се заканват. Нали все обичаме да даваме за пример какво е другаде. Пробвайте да изберете нещо от сръбски или румънски пазар. Пробвайте! По соца просто казвахме 1 кг картофи и те ни ги хвърляха в кантара. Каквото се падне, такова. Дайте да чуем какво казват продавачките, моля!
+1
 
 
Злобен,прост,комплексиран народ.Такива сме всички българи,направили му забележка,че мачка марулята сега проверка от всяка институция ще им прати,да унищожи дребния бизнес на хората.За закриване сме българския народ,те затова роми и турци ще ни стопят,защото за разлика от нас не се унищожават едни други.Аман,пускай бомбите и да се приключва....
+3
 
 
Всеки ден пазарувам в този магазин , защото живея до него. Бях свидетел на случката господина видимо беше изнервен буташе се между клиентите и ровеше всички плодове и зеленчуци , продавачката най-любезно го помоли да спре и той избухна с обиди и наредби към нея , дори самия той отбеляза , че на пазара продавачите ти слагат плодовете и зеленчуците в торба и изобщо не ти дават да ги докоснеш , което и факт а в този магазин сам избираш храната си , но неговия подход за избиране нарани доста от асортимента . И сега зарази една напълно нормално направена и адекватна забележка той занимана целия град ……
-2
 
 
Защо сте забранили на човека да рови в марулите? Ами ако е гладен? Изключително нагло поведение! Аз също няма да стъпя в този магазин (не че съм и стъпвал де)! И какъв е проблемът да хапне малко? Това само в България го има! Толкова страни съм посетил,никога никой не ми каза - Не барай,не яж и тн ..! Аз като влезна в Лидл ,първо отивам до витрината да си взема нещо за хапване ,докато пазарувам! И никога не са ми искали пари! Но естествено в кв.Изгрев се правят на залез и като цяло ми се развали деня от тази случка... Пълна подкрепа за човека! Марулите са наши,не ваши!
+5
 
 
Ама, защо давате гласност на такива изкукали кукундрели. Много ясно, че ще й направят забележка. Листата на марулите са крехки и се разкъсват лесно. И на мен ми се е случвало в кварталния зеленчук да виждам клиенти, особено пенсионери, да запчват да опипват всеки домат. Ами като минат 10 човека и стиснат един и същи плод или зеленчук как да го купя?! Гнусна работа.
+4
 
 
Естественно, че нямаш право да ровиш марулите, нали всеки като ги опипа няколко пъти и тези марули трябва да ги хвърлят после, или пък ще мрънкаме,че са изпочупени. Научете се първо вие на ред и после имайте претенции.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Лято 2024
Пожар на Младежкия хълм 1 юли 2024 г.
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: