Магазинерка към клиент: Спри да ровиш в марулите!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (27)
12:53 / 31.05.2024
10855
Здравейте, скъпа редакция. Бих искал да ви споделя една изключително грозна ситуация, която ми се случи на 29 май в кварталния хранителен магазин. Така започна сигнала си до нас редовен читател на Plovdiv24.bg. Даваме му думата сега:

Близо 6 години живея в "Изгрев" и пазарувам, както аз, така и жена ми, от един и същи хранителен магазин, който се казва "Виджи". Той е на около 10 метра от блока, в който живея.

Онзи ден около 18 часа посетих магазина, насочих се към зеленчуците или по точно марулите, които бяха в една картонена касетка. Започнах да си избирам, като, разбира се, местих и оглеждах марулите, докато не си избера подходящата. Една от служителките се обърна към мен с доста тежък тон и ми направи забележка, че съм бил ровил марулите, след което директно ми забрани да ги местя.

Попитах я как тогава да си избера? Отговорът й беше, че не мога да ровя марулите, защото било забранено. Отново попитах как да си избера? Отговорът беше: "Без да ровиш".

За съжаление тонът й беше изключително грозен и нагъл. Поисках да се видя с управителката, за да уточним нещата. Дойде друга нейна колежка, която също започна да ме напада. Разбира се, аз също повиших тон и им казах, че това не е нормално поведение за жени на възраст и че в крайна сметка аз имам пълното право като клиент да избирам продукта, който да купя.

Разправията, за съжаление, стана доста голяма, управителката дойде и за моя огромна изненада ми каза, че нямам право да ровя. Попитах и нея как тогава да ги избера? Отговор нямаше.

Скандалът стана доста голям и им казах, че това отношение аз няма да подмина и че ще взема мерки спрямо тях. А ако все пак по някаква причина решите да ги посетите - моля ви, не ровете марулите, за да си спестите изключително грозно отношение и поведение спрямо вас.

Искаме промяна, първо ние българите трябва да променим манталитета си и едва тогава да мислим за цялостна промяна в държавата ни, а дали това ще се случи? За огромно съжаление, според мен не".

Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Пловдив:
Младите родители, които дишат райски газ пред бебето си, са от Пл...
Загасиха пожара на Младежкия хълм в Пловдив
Пак има пожар на Младежкия хълм
Бунтът на малките аптеки в Пловдив
Уникални кадри от дрон на Бетонния мост, гледката е като от апока...
69-годишна жена се яви на изпит в МУ-Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).