Майката на похитеното дете иска съдействие от Руското посолство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 08.06.2006
1556
Молби до Прокуратура, МВР, Държавна агенция за закрила на детето и Руското посолство в България е подала Влада Парфенова, чието дете, по думите й, е било отнето на 31 май от мъжа, с когото живее на съпружески начала в Съединение. В молбите си 34-годишната майка от руски произход обяснява случая и иска съдействие от посочените институциите. Все още мъжът й- бизнесменът Георги Тучев- не е поискал разговор с майката, която десети ден стои пред къщата му и иска да види детето си.

За Дарик радио адвокатът на Георги Тучев, Евгени Милушев заяви, че случаят е предоставен за разрешаване от районния съд в Пловдив, че Тучев е законен баща и е завел дело за попечителство над детето. Защитникът увери още, че детето се чувства добре в дома на бащата. Клиентът му ще разговаря с майката, когато състоянието й стане адекватно и не е заплаха за детето, уточни адвокат Милушев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).