Маршрутка с хора минава през пуснати бариери на прелез

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:45 / 05.02.2011
11939
Plovdiv24.bg продължава традицията да разглежда и проверява вашите сигнали. В редакцията на сайта получихме оплакване от наш читател, който е възмутен от начина, по който е шофирал водач на маршрутна линия №6.

"Преди дни като пътувах от Пловдив за с. Войводиново ми се случи следната случка. Шофьора на маршрутка по линия 6 се опита да премине прелез при спусната бариера. Гумите на колата бяха 100% свършили", казва възмутеният читател.

Нашият репортер се свърза с шефа на фирма "Грация" Валери Лозанов, който прие сигнала и обеща, че след проверката шофьорът ще бъде глобен с огромна сума.

"Мога само да благодаря на гражданина за сигнала. Недопустимо е шофьорът да си позволява да минава така през бариерата. Ами ако му беше загаснала колата през това време? Ще бъде наказан толкова солидно, че няма да си помисли да го направи втори път и ще бъде сменен от тази линия", обеща шефът на фирмата.

Лозанов каза, че по въпроса за изтърканите грайфери на гумите, ще се направи техническа проверка по случая.

Припомняме, че преди време отново по сигнал на Plovdiv24.bg наказаха шофьори на маршрутки по същата линия №6. До това се стигна след множество оплаквания от наши читатели, че системно колите на 6-ицата закъсняват и са принудени да чакат не по 15 минути, колкото им е нормалния интервал на движение, а повече от 30-40 минути. След направена щателна проверка от страна на фирма "Грация" Валери Лозанов каза тогава, че един от провинилите се шофьори е глобен със солидна сума, а друг е бил преместен на друга линия.

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка сред опашка от 2000 души: Летище "София" е само кръч...
МВР Пловдив потвърди убийството на 48-годишен мъж
Бързат с покрива на Концертна зала преди дъждовете
Пловдивчанин: МВР явно са в тих неделен следобеден сън
Заемът за стадион "Локомотив" ще се гледа на обществено обсъждане...
Даваме шестцифрена сума за паркоматите в града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).