Мартин Камбуров: Харесва ми в ''Локо'' и не ми се играе в друг български отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:29 / 13.12.2004
1375
Мартин Камбуров е подписал договор за две години с досегашния си клуб. Това е станало още в петък, но по незнайни причини от "Лаута" не са го обявили. Предишният договор на Камбуров изтичаше в края на юли, затова шефовете на шампионите форсирали подписването на нов контракт, съобщава в-к "Топспорт". В договора Мартин е постигнал 25 процента по-добри условия от предишните. Според запознати месечното възнаграждение на голмайстора възлиза на около 3000 лв. и в договора няма опции за незабавна продажба без финансов иск от страна на "Локо" при добра оферта от чужбина.
"Най-новата вест е, че преподписах с Локо (Пд) за две години, - съобщава самият футболист в интервю за "Топспорт". Смятам, че решението ми е правилно, и въобще няма за какво да съжалявам. Имам удоволствието да играя в чудесен колектив, отлично се разбирам с треньорите и с ръководството. Освен това имам мотивацията, която ми дава една великолепна публика, която е навсякъде с любимия си отбор. Финансово погледнато, условията са малко по-добри от досегашните, но тук му е мястото да отчета, че аз претенции за пари нямам. Може би при подписването именно нежеланието ми да изразя някакви претенции изненада моите работодатели. Просто харесвам "Локомотив" (Пловдив) и нямам нищо против да остана още малко в този отбор. Досега не знам за каквито и да е предложения за мен от други отбори. От вестниците научавам, че ме искат, и не знам доколко е вярно. За мен най-важното е да играя постоянно добре, пък каквото дойде. Предпочитам да играя обаче в чужбина, естествено. Но пак казвам - дори и изпълнителният директор Емил Наков не е намекнал, че мога да бъда продаден. Когато този въпрос опре до мен, ще ви известя и със сигурност ще кажа. Честно казано, не ми се играе в друг български отбор. Възможно е от ЦСКА като клуб кандидат-купувач да ми предложат по-добри условия, но трудно бих ги приел. За няколкостотин хиляди или десетки хиляди, изразено в парични единици, не бих сменил сегашния си клуб с български. По-скоро си мисля, че ако има нещо такова, това ще се реши между президентите Васил Божков и Георги Илиев. Няма да мога да решавам аз. При настоящата ситуация само сегашният ми клуб може да определи къде ще продължа кариерата си. Със сигурност ще вкарвам много голове и ще радвам привържениците на футбола. Мисля, че някъде около 28 декември окончателно ще се знае дали на 3 януари ще се явя за първа тренировка с "Локомотив" (Пловдив). Разкривам тези подробности, за да се спрат спекулациите по мой адрес."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).