Мазилка от спирка заплашва да падне над главите на чакащите в "Кючук Париж"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:40 / 10.08.2013
1970
Спирка за масовия градски транспорт с N291 е в окаяно състояние и е опасна за чакащите под нея, алармира в редакционната поща на Plovdiv24.bg читател на сайта.

"Не е нормално да има изобщо такава спирка в града ни", категоричен е пловдивчанинът. Спирката се намира пред Първа Инвестиционна Банка  в пловдивския район "Южен". Читателят пише още: "След като е започнало подменянето на спирките ни, не разбирам защо се сменят не толкова належащи такива, а на тези, които не търпят отлагане, не им се обръща внимание". Той ни изпрати и снимки, на които се вижда ясно как майки с колички са принудени да чакат там, където може да им падне някое парче мазилка на главите. А в същото време на същия булевард по-надолу се подменят спирки, твърди читателят. 

След като репортер на сайта потърси отговор, от районното кметство в "Южен" заявиха, че голяма част от спирките са се дали на новия концесионер, разпространител на цигарени изделия. Оттам казаха още, че не е спряла акцията за премахване на опасни постройки и след нашия сигнал спирката беше вкарана в графика за обновяване. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).