Менда Стоянова: Бизнесът в Пловдив приема икономическата политика на ГЕРБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:30 / 17.06.2009
2514
Мажоритарният кандидат за народен представител на ГЕРБ за Пловдив-град Менда Стоянова разговаря с представители на Бизнес експертния съвет в града. По време на срещата тя представи основните акценти в Управленската програма на ГЕРБ, по-конкретно в частта икономика и бизнес.

"За мен тази среща беше много важна, защото БЕС е представител на гражданското общество в България, а идеята на ГЕРБ е гражданите и гражданските организации да се включат пълноценно в развитието на страната", сподели Менда Стоянова. Бизнес експертите приветстваха идеята на мажоритарния кандидат на ГЕРБ да се създаде законова основа за включването на гражданските организации при вземането и контрола на управленските решения. Така ще се постигне прозрачност и ще се намалят възможностите за корупция - категорични бяха всички участници в срещата.

"Говорихме за икономическата политика, развита в програмата на ГЕРБ. Представителите на пловдивския бизнес приемат тази икономическа политика, защото е подходяща за тях. Допадна им основната идея на ГЕРБ за свободна икономика и по-малко държавна намеса в стопанския живот" - каза още Менда Стоянова. По време на разговорите е поставен въпроса за подобряване на бизнес средата чрез законови и подзаконови текстове, които да регламентират взаимоотношенията между държавните организации и бизнеса и физическите лица.

"Надявам се, че с тази среща поставихме началото на едно бъдещо сътрудничество, което да включва идеите на бизнеса при промяна на законите, за да може да се използва експертния капацитета на пловдивските бизнесмени при разработване на конкретни текстове, които да бъдат предложени в Народното събрание за гласуване", заяви в заключение мажоритарният кандидат за народен представител на ГЕРБ за Пловдив-град Менда Стоянова.

Виж коментарите (2)

Още по темата (190):
13.10.2009 Националното следствие се заема с гласуването в Турция
22.09.2009 От днес в Пловдив тръгна преврат в Демократичската партия
14.08.2009 БСП и Синята коалиция дали по 2 милиона за кампаниите си
11.08.2009 Захари Георгиев сдаде лидерския пост в БСП - Пловдив
06.08.2009 Бойко Борисов: Ще оправдаем гласуваното ни доверие
29.07.2009 Менда Стоянова оглави бюджетната комисия
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).