Милчо Левиев и Вики Алмазиду с концерт и открити уроци в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:15 / 01.06.2013
1256
"Милчо Левиев разказва..." - след повече от три години отсъствие от пловдивска сцена Милчо Левиев ще се срещне с културната и бизнес общественост в родния си град в откровен разговор и концерт днес от 19.00 ч. в Първо студио на Радио Пловдив. Почетен домакин на събитието е Стефан Стоянов, заместник-кмет на Община Пловдив.

Пианистът ще има и срещи с най-младата аудитория в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство, където заедно с Вики Алмазиду ще изнесе открити уроци. Изявите на именитите музиканти са част от програмата на "Камерна сцена Пловдив".

С музика и думи Маестрото и Вики Алмазиду ще разкажат истински и интересни истории от живота си, ще споделят и за най-новите си музикални проекти и търсения. Макар че не е свирил дълго време тук, Милчо Левиев не е прекъснал връзката с родния си град, той е в постоянен контакт с музиканти и творци от Пловдив. Концертът му на "Камерна сцена Пловдив" е възможност да се насладим отново и на цялата онази неповторима енергия на свиренето му.

Домакинът на събитието Стефан Стоянов ще сподели основните направления на работа по кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата 2019 и ще потърси колабориране между креативните идеи и финансовия потенциал на града. 

По покана на ректора на АМТИИ проф. Милчо Василев, маестро Левиев и Вики Алмазиду ще изнесат открити уроци на 30 май от 14 часа и на 31 май от 12 часа в сградата на Академията. Те са предназначени както за студенти и ученици по музика, така и за цялата пловдивска общественост. Входът за откритите уроци е свободен. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).