Minimart – Сърцето на квартала, което ускори пулса на българския ритейл бизнес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 05.06.2024
5762
Преди година Minimart бе нова българска компания, разкриваща първите си магазини за хранителни стоки на територията на София.

Днес Minimart е най-динамично развиващата се търговска верига за хранителни стоки на българския пазар с над 70 магазина в София, Пловдив, Нови Искър, Пазарджик, Асеновград и Перник.

От юни към семейството на Minimart ще се присъедини и Бургас. Компанията очаква до края на 2024 да има 150 функциониращи обекта в страната, като залага на уникален модел за управление на обектите си чрез общност от силно мотивирани Партньори.

Това са хора с предприемачески дух, запалени по търговията, които управляват магазините с грижа и отношение като към свой собствен бизнес. Партньорът получава за управление готов изграден и оборудван обект, без ангажимент за инвестиция в магазина и стоките. Той сам избира и назначава своя екип, той разпределя дохода от обекта на служителите си.

Зад успеха на веригата стои опитният екип, постоянното търсене на нови топ локации и развиването на общността от Партньори. 

Minimart е «сърцето на квартала», но печели сърцата на клиентите си с практичното решение за удобно и бързо пазаруване на най-необходимите хранителни продукти (основни, млечни, колбаси, хляб), безалкохолни и алкохолни напитки, захарни изделия, продукти за лична хигиена и хигиена за дома.

Клиентите могат да се насладят и на вкуса на хрупкавия хотдог, превърнал се в отличителен знак на веригата - приготвен на място с класически сосове, както и на специалните хотдог рецепти. 

Концепцията Minimart се доказа още в първата година след старта си с рекордна експанзия, защото в такъв кратък период вече разполага с верига, каквато на нашия пазар се постига след няколко години развитие. Компанията гледа обаче надалеч. През май даде старт на нов проект – първият Minimart Box на територията на Mall Plovdiv.

Това е стандартизирано търговско решение, което позволява гъвкаво и адаптивно присъствие на локации с много висока заетост от наематели (като ритейл и бизнес паркове), или на места, на които не иска да бъде зависимa от съществуващата инфраструктура.

Според мениджмънта на компанията, с Minimart Box ще се ускорят още повече плановете за експанзия и ще може да се изпълни амбициозната цел да бъде най-близо до клиентите, като им създава максимално удобство и комфорт чрез внимателно подбран асортимент за техния бърз ежедневен пазар.

Как мениджмънтът на компанията вижда бъдещето на Minimart след още една година – като най-голямата верига в сегмента на малките удобни магазини на национално ниво със силен и запомнящ се бранд, предпочитано място за работа и неизменна част от ежедневието на стотици хиляди хора.

Ако и Вие искате да станете Партньор на Minimart и да управлявате самостоятелен обект, кандидатствайте като попълните формата на mini-mart.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).