Министър Гергана Паси идва в Пловдив за дискусия по повод световната инициатива "Часът на Земята 2009"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:50 / 28.03.2009
1368
Министърът по европейските въпроси Гергана Паси ще открие конференцията "Граждани за Европа - Какво може да направи Европейският съюз за нашето социално и икономическо бъдеще в глобалния свят" от 10.00 часа в хотел "Дедеман Принцес" в София.

"Граждани за Европа" е общоевропейски проект, партньори на българската дискусия са Центърът за либерални стратегии и агенцията "Маркет линкс". В продължение на два дни представители на неправителствения сектор и евродепутати ще обсъждат идеи за бъдещето на Европа и европейците.

По-късно през деня министър Гергана Паси ще бъде в Пловдив, като домакин на дискусия със студенти и граждани по повод световната инициатива "Часът на Земята 2009". Министърът по европейските въпроси е патрон на българското включване в кампанията, в 20.30 за час ще бъдат загасени лампите в ресторант "Олимпик", където министър Паси ще разговаря с пловдивчани за опазването на околната среда и за нуждата от изчистване на средата във всички сфери на обществото - политиката, съдебната система, бизнеса.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).