Мирослав Севлиевски е против преразглеждане затварянето на АЕЦ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:01 / 23.03.2005
1936
Не е в интерес на България да отваря отново глава 14 и да си разваля репутацията на държава, която спазва поетите ангажименти. Така коментира в Пловдив министърът на енергетиката Мирослав Севлиевски изявленията на евродепутати, че е възможно да се удължи срокът на експлоатация на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй". Той определи темата като политически популярна, но уточни, че няма пари, които могат да купят репутацията на една държава.
Мирослав Севлиевски отказа да коментира евентуалната промяна на цените на електроенергията, тъй като до момента не бил видял нито едно предложение за това от електроразпределителните дружества.
Министър Севлиевски беше в града за среща със Съвета на директорите на "Топлофикация", на която бе объдено бъдещето на дружеството. До месец ще има яснота относно приватизацията на "Топлофикация", се разбра след срещата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).