ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Митрополит Кирил освети новото кметство на "Южен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 28.12.2006Коментари (5)1356
©
Митрополит Кирил лично водеше тържествената служба за освещаване на новото кметство в пловдивския район “Южен”, което бе открито на 28 декември. Над 200 гости се събраха на празненството. Сред тях бяха кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков, депутати, общински съветници, граждани.

Не е случайно, че новата сграда отваря врати в сиянието на Рождество Христово и в навечерието на влизането на България в Европейския съюз, каза в словото си кметът на “Южен” Стефанка Ламбрева. Според нея съвпадението с Коледа означава благоденствие за жителите на района и на Пловдив, а изграждането на сградата със съвместните усилия на общинската администрация, общинските съветници, бизнеса и гражданите показало европейско мислене и поведение.

Това е празник не само за район “Южен”, а за целия град, подчерта кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков в своето приветствие. В тази сграда служителите ще работят с по-голямо удоволствие в името на гражданите, тя е нашият подарък за настъпващата 2007 година, добави той. И заедно със Стефанка Ламбрева преряза лентата под звуците на европейския химн “Ода на радостта”.

Следващото кметство, което ще открием, е на район “Северен”, после идва ред на “Тракия”, стартира и проект за нова административна сграда в “Източен”, съобщи кметът на Пловдив.

Изпълнители от известния фолклорен ансамбъл “Тракия” посрещнаха с песни първите гости на новото кметство.

Още преди официалното откриване жители на район “Южен” се убедиха в предимствата на новата система за обслужване, въведена там. На първия етаж в сградата на бул. “Македония” 73А са изнесени касите и фронтофисите, в които се приемат заявления за различни услуги. Там има едно общо деловодство и две специализирани, както и 3 гишета на служба ГРАО. Така гражданите се улесняват, а времето за обслужване се съкращава. Новата система за предоставяне на услуги е част от цялостното преустройство в работата на администрацията, която се подготви за получаване на международния сертификат за качество ИСО 9001-2000.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
РОДИТЕЛИ
на 31.12.2006 г.
0
 
 
господа управници,ние знаем че децата са важни за вас,ще се съгласите че те са бъдещето на България и за това предлагаме вместо да си строите ново кметство да построите нова детска градина в район ИЗТОЧЕН ,а кметс вото да си остане там където си е , в Полиграфията и там ви е добре.Нагло би било да използвате парите на дана коплатеца за луксозни сгради,а децата да нямат детска градина.
попчето с пожелание
на 30.12.2006 г.
0
 
 
Дано митрополита да им опява и погребението на сградата щото ние сме дали пари за нея и ние може да си я бутнем.....
съпречастен на майка
на 30.12.2006 г.
0
 
 
Къде са майко? Там където закона и съвестта им не може да ги достигне. Жалко наистина за нашите прекрасни деца които живеят като на гости в собствената си държава.
МАЙКА
на 30.12.2006 г.
0
 
 
"В НАВЕЧЕРИЕТО НА ВЛИЗАНЕТО НА Б-Я В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ" РОДИТЕЛИ И УЧИТЕЛИ ТРЕПЕРЯТ ДА НЕ БЪДЕ ЗАКРИТА ЕДИНСТВЕНАТА ГРАДИНА В КВАРТАЛА, СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦДГ"АРЛЕКИНО"ГР,ПЛОВДИВ УЛ,"ГЕН, Р,ДИМИТРИЕВ",ПОМЕЩЕНИЯТА КОИТО ПОЛЗВА ГРАДИНАТА СА СОБСТВЕНОСТ НА МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА КОИТО ДО ЕДИН МЕСЕЦ СИ ГИ ИСКАТ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕХАЯТ ЗА ДРУГА ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ НЕДОСТРОЕНА СГРАДА В БЛИЗОСТ ДО ИНТЕНДАНСТВОТО ИЗВЕСТНА КАТО"НАРКОКОМУНА" ПРЕВЪРНАТА В СВЪРТАЛИЩЕ НА НАРКОМАНИ И БЕЗДОМНИ,КЪДЕ СТЕ Г-Н КМЕТЕ И ВИЕ УПРАВЛЯВАЩИ?МОЛЯ НАМЕРЕТЕ РЕШЕНИЕ НЕ НИ ЗАКРИВАЙТЕ ГРДИНАТА НАЛИ ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО НА Б-Я!НАЛИ ЩЕ ВЛИЗАМЕ В ЕВР,СЪЮЗ ИЛИ ЩЕ ХОДИМ В АНАДОЛА !
I va Stefanova
на 29.12.2006 г.
0
 
 
Dano da ima gisheta koito da rabotiat po-do kasno za da mogart rabotistete redovna smiana da ne izlizat ot rabota.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да (1513) 45%
Не (1589) 47%
Не мога да преценя (275) 8%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: