ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Млада жена с "Мерцедес" блъсна 6-годишно момиченце на пешеходна пътека
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 11.10.2024Коментари (8)18919
© Plovdiv24.bg
Снимката е архивна
Дете е без сериозни наранявания след пътно произшествие вчера в Пловдив. Около 9 ч. в сектор "Пътна полиция“ постъпил сигнал чрез тел. 112, че на кръстовище между бул. "Пещерско шосе“ и ул. "Царевец“ лек автомобил "Мерцедес“ блъснал пресичащо на пешеходна  пътека 6-годишно момиченце.

То е откарано в болница и след обстойни прегледи е освободено за домашно лечение с контузии. Колата управлявала 26-годишна жена, чиито проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. По случая е взето административно отношение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Вчерашния случай на пешеходна пътека в София, шофьора има над 30 нарушения!Няма значение млади или стари това се води агресивно шофиране в повечето държави ,такива или се поправят или никога повече не се качват да карат. Тук това поведение се толерира особено от КАТ! На всеки се случва да греши но това в България е извън всякакви граници. На пъви места сме по катастрофи , ранени и убити въпреки, че имаме специална служба КАТ. В повечето държави такова явление няма . Въпреки статистиката тази служба си стои като паметник, не се рвновира не се трансформира а само създава условия за корупция! Когато има статистика и данни, че опрелено звено не работи се взимат мерки , но тук нищо не се прави ...
+1
 
 
Има полицаи и полицаи, както и всякакви примери за други професии. Вчера бях до КАТ, на излизане от паркинга на Руския пазар пред мен имаше Мерцедес, който си спря на знака СТОП. Зави на дясно по посока стадион "Марица", размина се с автомобил на КАТ, аз карах след него . След секунди в огледалото видях полицейската кола с включени буркани и звук да идва след мен. Пуснах десен мигач и леко отбих в дясно с готовност да спра, но полицая ме подмина и на стопа до гаража за автобуси даде сигнал на Мерцедеса да спре след завоя. Изпреварвайки ги вече спрели, видях, че Мерцедеса имаше дневни светлини. Значи е спрян или, че не е имал колан или е говорил по телефона. Така, че не генерализирайте, има и съвестни при тях.
0
 
 
Гнусните и ксорумпирани ченгета КЪДЕ СА? Само и основно в храстите. Територия на анархията и корупцията...!
+3
 
 
драги ми драги другарЕ катаджии - излезте навън по улиците НАЯВЕ!Застанете по кръстовищата на града и вижте какво става!Няма мигачи,няма светлини,няма колани,тАлАфоните в ръка и чатене в движение,ненормално престрояване и минаване на червен светофар!А за донорите-мотористи?Има ли някой от тях който да кара с РАЗРЕШЕНА скорост в града?И си кажете кой и защо не ви разрешава да си гледате работата за която ви плащат - началника или мързела?
+7
 
 
Те пробите са отрицателни,но какво от това,когато няма никой в главата.За съжаление 90% са така.
+7
 
 
Моля Ви пазете ни децата!Без значение пешеходна пътека или не децата са непредвидими.Видите ли дете винаги намаляйте,те нямат въздушни възглавници.Пазете ги,знам че масово хората загубват мозъчни клетки и морал с всеки изминал ден,но шофирането ТРЯБВА да се случва с мисъл,не само да се натискат пе**ли и да се върти волан.Моля Ви МИСЛЕТЕ!!!!
+4
 
 
Нека позная ,колата е автоматик което автоматично прави дясната и ръка свободна(не че не може да се черви или гримира с нея докато шофира) и е ровила в телефона поредната патица шофьор.Те жените и без да гледат в телефона не стават за нищо освен за едно,но и то не е сигурно даже за всяка.Тъпи чапли!Дано няма здравословни последствия за детето!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Пожар в Цалапица
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Почина Кирил Маричков
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: