Младежи се качиха в такси след посещение на публичен дом в Пловдив, стана страшно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:35 / 14.10.2024
9560
Таксиметров шофьор е бил заплашен с убийство тази сутрин. В ранни зори, преди 7 сутринта, от Централна гара Пловдив в жълтата кола на Атанас С. се качили двама млади мъже на видима възраст около 25 години. Те поискали 34-годишния водач да ги закара до село Рогош. 

По пътя си говорили за публичния дом, от който идвали, били неадекватни, но няма яснота дали били пияни или дрогирани. Когато стигнали в Рогош, казали на таксиджията да ги изчака, за да вземат пари. Двамата обаче стоели на двора и не плащали.

Шофьорът почакал малко и попитал ще му плащат ли. Тогава единият от двамата клиенти извадил нож, тръгнал към водача и заплашил, че ще го убие.

Таксиметровият шофьор се уплашил, запалил колата и тръгнал. Обадил се на 112. Отишъл в РУ Труд, където подал оплакване, а след това придружил патрула до Рогош, за да му покаже къщата с агресорите. Към настоящия момент няма яснота има ли арестуван по скандалния случая.

Пред "Блиц" Атанас С. коментира: "Все съм попадал на мошеници и измамници, но да ме заплашват с убийство и да ми вадят нож, това не съм го очаквал. Притеснен и потресен съм“.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
20-годишен шофьор блъсна възрастна жена в Пловдив, след като даде...
Официално: Пловдив се напълни със селяни, жалко за града ни
Сигнал от Пловдив: Срам и позор, точно това дават за ядене на дец...
Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан
Важно съобщение от МВР Пловдив
Окончателно: Остана един кандидат за шеф на районния съд в Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).