Млади седесари в листите за депутати, шефът не е кандидат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:42 / 13.03.2009
1513
Чрез вътрешно-партийни избори СДС ще определи своите кандидат-депутати за националния и европейския парламент, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Процедурата за номинации е стартирала снощи и ще приключи на 25 март. Може да бъде предложен всеки един български гражданин, който отговаря на законовите изисквания, приема идеите на СДС и не е членувал в БКП/БСП. Изборите ще се състоят на 11 април, като тогава право на глас ще имат само членовете на СДС.

"Като председател на СДС, аз няма да участват в тези избори за депутат. Трябва да се спре тенденцията лидерът да се явява на всички избори. С големия си опит ще бъда гарант, че те ще бъдат честни и почтени", заяви председателят на СДС Николай Караиванов на пресконференция днес. "СДС се променя. Ще се убедите, че в листите вече ще има нови млади лица с европейски начин на мислене, необременени от старите политически интриги", обеща депутатът Петър Попов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).