Младши следовател и младши прокурор встъпиха в длъжност в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:03 / 02.07.2024
3376
Вчера в Окръжна прокуратура – Пловдив встъпи в длъжност младши следовател Денислав Кючуков, а в Районна прокуратура – Пловдив – младши прокурор Деян Христов. Те са назначени с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс.

В присъствието на Ваня Христева, окръжен прокурор на гр. Пловдив, Чавдар Киров, завеждащ  "Окръжен следствен отдел“  към ОП – Пловдив, и Петър Петров, районен прокурор на гр. Пловдив, както и колеги и съдебни служители, новите магистрати положиха клетва и подписаха клетвен лист по разпоредбнте  от Закона за съдебната власт. 

Ваня Христева, Чавдар Киров и Петър Петров им пожелаха здраве и професионални успехи. Двамата магистрати встъпват в длъжност след като се преминали деветмесечно обучение в Националния институт на правосъдието, гр. София.

Денислав Кючуков е завършил специалността "Право“ в УНСС, гр. София, като до момента е работил като разследващ полицай  и експерт в ДАНС. Деян Христов е бил юрисконсулт и младши-адвокат. Завършил е специалността "Право“ в ПУ "Паисий Хилендарски“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наплив от желаещи да учат в Пловдивския университет
Скоба и фиш за два мерцедеса в Пловдив
КТ "Подкрепа": Скандална директорка на училище в Пловдив отдавна ...
Нов епизод на "Бързи и яростни" в Пловдив, този път в 5.30 ч. сут...
Д-р Бацелова от Пловдив: Не забравяйте репелент, когато стягате б...
Премиера на "Кармен" на Античния театър днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).