Момче от Пловдив се размина на косъм от истинска трагедия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:11 / 15.09.2016
18444
Момче от Пловдив се размина на косъм от истинска трагедия. 13-годишният ученик пропадна в отворена шахта на улица в града. Капакът на шахтата бил разбит.

В понеделник вечерта Ивелина и 13-годишният й син тръгват към кварталния магазин в центъра на Пловдив. В района не било осветено.

"Бях малко зад него, говорех по телефона, когато чух неистов вик. И го видях - той в шахтата и вече се опитваше да се измъкне по някакъв начин", обясни Ивелина.

Докато пресичало улицата, момчето пропаднало в дъждоприемна шахта. Ужасената майка бързо му помогнала да се измъкне и проверила крайниците за фрактури. За щастие ученикът се разминава без сериозна травма.

"Можеше днес да бъде с два счупени крака на първия учебен ден. Бях благодарна, че се размина само с охлузвания от коленете надолу", добавя Ивелина.

След подаден сигнал служители на общинско предприятие "Чистота" правят проверка. Оказва се, че капакът на шахтата е бил разбит, най-вероятно от тежки машини.

"Отсреща има строителен обект. Най-вероятно камионите, които обслужват строителния обект, са го причинили", на мнение е Иван Стоянов, директор на ОП "Чистота".

Капакът вече е подменен, а самата шахта - обезопасена.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на сем...
Над 30 свидетели са разпитани за инцидента със самолет край "Граф...
Вече има окончателно решение за доктора, убил Жоро Плъха в Пловди...
Прокуратурата в Пловдив разпитва експерти от Министерството на ку...
Асфалтират един от най-продължително ремонтираните булеварди, зат...
Пловдивски криминалисти задържаха двама в момент на наркосделка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).