Момиче издирва свидетели на тежък пътен инцидент в Пловдив

Автор: Диана Бикова
Коментари (6)
11:10 / 21.06.2024
14391
Пловдивчанка издирва свидетел на пътен инцидент, при който тежко е пострадал дядо й. За случая не е била уведомена полицията и съответно - случаят не е отразен в полицейския бюлетин за произшествия, показа проверка на Plovdiv24.bg. Ето какъв призив отправи момичето в групата "Забелязано в Кючука":

"Здравейте, на 02.05 дядо ми е претърпял нелек инцидент. Автомобил, който вероятно преминава на червен/оранжев светофар на булевард "Никола Вапцаров" кръстовище с ул. "Македония", заобикаля колата спряла на десния завой, чакаща пешеходците да преминат и предприема десен завой в лява лента, най-вероятно е бързал да мине на оранжево, а дядо ми е карал велосипед. При така създалата се ситуация дядо ми се забива в автомобила и пада.

Дядо ми не е бил на себе си и се е съгласил с твърденията на шофьора, тъй като е бил в шок следствие на удара. По-късно го заведох в болница и беше опериран поради счупен прешлен.

Сега е привикан да плати 200 лв., което е меко казано цинично. Има ли някой свидетел на случилото се? Моля да ми пише на лично съобщение.".

Публикацията предизвиква десетки коментари. От отговора на един от тях става ясно, че пострадалият казал на близките си, че е паднал по стълбите. Едва когато дошло съобщението за глобата, възрастният човек признал какво реално се е случило. Момичето вече е намерило една очевидка на инцидента, но издирва още свидетели.

Мнозина от коментиращите препоръчват да подаде сигнал в Първо РУ, които по служебен път да изискат записите от видеокамерите в района и да изяснят ситуацията.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).