ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мощен трус в ОД МВР Пловдив след вчерашния трагичен инцидент!
Автор: Васил Динев 14:23 / 13.08.2024Коментари (13)23147
Министър Калин Стоянов днес посети ОДМВР Пловдив и даде кратък брифинг пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Малко по-късно вътрешният министър ще се запознае и с предприетите действия за погасяването на пожара във вилна зона "Дондуково“.

Акцентите от изявлението му в града под тепетата:

Тежък и нелеп инцидент. Това, което разбрах, е това, което и вие вече знаете. Колегата е завел детето си в сградата на Специализираните полицейски сили. Вероятно шкафчето не е било заключено.

Колегите му отиват и виждат детето с пистолет, а колегата смъртоносно прострелян. Защо едно седемгодишно дете е било там и защо огнестрелно оръжие се е озовало в ръцете му?

Вчера поисках оставката на шефа на ОД МВР Пловдив. Днес съм на мнение, че и началникът на "Охранителна полиция", началникът на сектор "Специализирани тактически действия" към ОД МВР Пловдив трябва да освободят заеманите постове, а днес вече отстраних и началника на "Специализираните полицейски сили", заяви министър Стоянов.

"Аз не бягам от отговорност. Малките компромиси водят до големи проблеми. С оглед на поемането и на морална отговорност аз ще подам заявление за преназначаване на друга подходяща длъжност, въпреки че няма данни за лична моя персонална отговорност", обясни от своя страна старши комисар Георги Чергов.



Още по темата: общо новини по темата: 14
17.08.2024 »
15.08.2024 »
14.08.2024 »
14.08.2024 »
13.08.2024 »
13.08.2024 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дебелия си действа и си уволнява шефчета както си иска. Същия си гръмна Алексей Петров като нищо. Колко му е някой да го е оставил тоя зареден пистолет на детето и да си го застреля. И от там вече има причина да си сменя хора. Руските номера на ДП и ББ вече не минават, грозни комунисти. Оставка на Калин Стоянов моментално! И тоя Копейкин и Сценаристчето няма ли някой да ги застреля, че едвам се търпи тоя политически боклук.
+1
 
 
В полицията работят и много пенсионирани милиционери, които могат да бъдат полезни на полето но не и в МВР. А да не говорим че на 80% от наличния състав качествата им са много съмнителни.
0
 
 
Добре станал е нещастен инцидент-не мога да разбера защо трябва да носи отговорност началника? Каква вина имат те?
0
 
 
Част от интервю на Здравей България с криминалния експерт Иван Савов по повод трагичният разстрел на баща от невръстен син. Следващият коментар се отнася за боравенето и съхранението на собственото му оръжие в дома му: "... „Притежавам повече от едно законно огнестрелно оръжие. Имам три деца. случвало ми се е да го оставя на нощното шкафче..." - Абсолютно безотговорно! "... бидейки убеден, че те знаят какво правят..." - Абсолютно наивно! "... Положил съм усилия да са компетентни и оръжията да не представляват интерес за тях... " - Абсолютно невъзможно! "Висок клас експерт" криминалист манифестира в ефир собствената си безотговорност, нехайност, липсата на дисциплина, предоверяването и неспазване на установени протоколи които по чудо и късмет не са довели до трагедия в неговия дом, но за съжаление някой от останалите членове на човешки ресурси, които боравят със специализирано и високо-ефективно огнестрелно оръжие, не са такива късметлии. И като така, четем тъжни новини като тази. Бащата е на по-добро място, но се моля за сина. Нямам ни най-малка идея как това дете ще премине през живота си с ужасяващите образи и мисъл от тази злокобна катастрофа.
+1
 
 
Отрицателната селекция е въведена от Ленин през 1917 г. В нашето МВР тази есен ще чества 80-годишен юбилей. "И така до края на света..."
До кога Тиквеницзи ще управляват България?
на 13.08.2024 г.
+2
 
 
Интересно! Каяк ги подбират Че на Всичките им е Толкова Акъла! Човек който си няма Представа какво пише в Закона! И този ще осигурява Реда в тази страна! - Боже! Опази България от Прости Чобани!
До кога Тиквеницзи ще управляват България?
на 13.08.2024 г.
0
 
 
Тия защо стоят като Напикани?
на 13.08.2024 г.
+1
 
 
ВСИЧКИ фирми си носят децата на работа. Защото няма кой да ги гледа. Даже съм виждал как идва буса на куриерска фирма да ми вземе колета и на предната седалка без колан се вози детето на шофьора. Представете си цял ден това дете е с баща си в кабината. Бати деградацията.
+2
 
 
Непрофесионализъм и безхаберие, за съжаление две качества характерни за службите. Достатъчно е да се види как спокойно се правят саботажи, пожари от вражеска диктатура, как се оглозгва държавата от мафиоти и тарикати, как подкупни политици правят боташ сделки, как намагнитени шишита никой не ги разследва за незаконни и престъпни придобивки. И няма нито един осъден високопоставен държавен служител. А това сега е само последствие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВиК авария в "Кючук Париж"
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: