Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:15 / 01.07.2024
7952
Потребител на една от популярните пловдивски фейсбук групи изказа своето мнение относно движението на автомобили по пътищата, видя Plovdiv24.bg.

"Често пътувам по пътища със завои, примерно за Смолян или Велинград. Все се намира някой ТИР или млад шофьор, или някой не познава пътя, или нещо друго и кара бавно по завоите, 30-40 км/ч и зад него колона с коли.

10-20 автомобила и има даже на няколко места знак "Отбий, пропусни колоната" има и десетки отбивки по пътя, но никой не си прави труда да отбие. Реално да спре 4-5 пъти, ще му отнеме по няма и минута.

Така или иначе кара бавно, но ще спести нервите на десетки други водачи. Какво мислите по темата. Отделно някои не издържат и започват рискови изпреварвания и така стават белите всеки ден", споделя мъжът.

Потребителите не са съгласни с думите му:

"Ще чакаш, колега. Има си ограничения. Точно към Велинград и Кърджали се учех да карам, яко ми е писнало от бързащи. Сега мога да влизам с 50 на завоите с ограничение 30, и пак ви е бавно, някой все се натиска. Еми ма*ната ви, за вас курбан няма да ставам. Карам по правилата, возя семейството си, целта ми е да стигнем живи и здрави. Няма да отбивам, защото колата ми е 65 коня. Може ти да поспираш за цигара, кафе и т.н., 5 пъти по 3-4 минути и тя колоната се извървяла."

"Това е един много лош пост. Вие не може да знаете защо шофьорът кара бавно. Аз имам вила във Велинград и много често се качвам на горе. От такива бързаци като този, който постна това, е пълно със смърт в дефилето. Там не можеш да караш с повече от 50 км/час".

"Смятам, че на тези, които не им издържат нервите и правят предпоставки за ПТП, трябва да им бъдат взимани книжките".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нов епизод на "Бързи и яростни" в Пловдив, този път в 5.30 ч. сут...
Д-р Бацелова от Пловдив: Не забравяйте репелент, когато стягате б...
Премиера на "Кармен" на Античния театър днес
Заместник-кметът на Пловдив изнесе беседа на стажант-аташета от М...
Д-р Кондева: Охранителите, били пациент в УМБАЛ "Св. Георги" Плов...
Костадин Димитров се срещна с новия посланик на Китайската народн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).