Мъж с широки къси панталони и без бельо седна в парка срещу две пловдивчанки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
16:03 / 08.07.2024
44908
Бих искала да съобщя за този индивид и ако е възможно да предупредите всички! С този призив към Plovdiv24.bg се обърна млада пловдивчанка. Даваме й думата сега:

Историята: аз и моя приятелка бяхме седнали на една пейка в Цар Симеоновата градина в Пловдив, когато в 14:13 часа дойде мъж, които седна срещу нас.

В началото не му обърнахме внимание, но след минута-две моята приятелка ме погледна възмутено и ми посочи към мъжа, който безцеремонно беше седнал на пейката срещу нас с широки къси панталони без бельо и му се показваше половият член.

В продължение на четири-пет минути той стоя и се преструваше, че кашля, за да му обърнем внимание и не спираше да си вдига панталоните, което довеждаше до показването на члена му повече и повече. Бяхме възмутени и го снимахме тайно, за да може да покажем на охраната, но индивидът вече си беше тръгнал, когато казахме на охраната. Те отвърнаха, че ще направят нещо по въпроса и тръгнаха след 5 минути след него, но той вече беше извън обсег.

Желанието ми е, ако можете да качите това и да кажете на всички да се пазят, защото това не засяга само мен и моята приятелка, а дори майките с деца или просто децата/тийнейджърите, които се разхождат в градината. Прикачвам снимки като доказателство!

Снимките са изрязани по обясними причини.

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).