Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:37
4246
36-годишен мъж е заподозрян за умишлено увреждане на полицейска камера за контрол на скоростта в Пловдив. Неговата самоличност е установена след активни оперативно-издирвателни действия от служители на IV РУ.

Работата по случая започнала по информация от колегите им в сектор "Пътна полиция", че около 3 ч. в сряда разположеното от тях стационарно устройство край уширение на бул. "Цар Борис III Обединител" било съборено на земята с ритник от пешеходец, който излязъл от тунела и се насочил към Централна поща.

Веднага след вандалската проява извършителят успял да избяга, въпреки опита да бъде заловен от последвалия го автоконтрольор.

Вчера обаче усилията на криминалистите дали положителен резултат и мъжът бил задържан за срок до 24 часа.

В рамките на образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 216 от НК предстои да се изясни размерът на нанесената щета, а работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура - Пловдив.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...
Легенда идва в Пловдив
След статия на Plovdiv24.bg оправиха поредната нередност в Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).