НАП Пловдив влезе в моловете

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:59 / 19.06.2024
9174
Проверяващите служители от НАП Пловдив са се разходили из пловдивските молове и са открили нарушители, видя Plovdiv24.bg от сайта на институцията.

В списъка на обекти, подлежащи на запечатване, попада щанда за кафе, сандвичи безалкохолни напитки "The Tree", ситуиран в мола на бул."Руски".

Фирмата, която стопанства обекта е "Пингуин Хаус Груп" ЕООД. Едноличен собственик и управител на място е Нурелдин Мохамед Ахмед Елрамини.

Името му е свързано с още една фирма с любопитното име "Спайдър мен БГ" ЕООД. Началният капитал и при двете, обаче е изключително малък.

Оборотът от друга страна на обект "The Tree" възлиза на 32 хиляди лева към 2021 година. Няма информация, колко служители са работили или работят към момента.

Другият мол, намиращ се на ул."Д-р Георги Странски 5", също е бил посетен от проверяващите от НАП Пловдив.

Докато служителите са разглеждали новите модели на чантите и обувките в магазин "Ривас", вероятно са се усъмнили в действията на магазинерите и при проверката са установили нарушение. 

Фирмата "Интер РВ" ЕООД e собственост на Рангел Георгиев Кирев. Името му е свързано с още 5 други фирми.

Началният капитал на конкретната фирма нарушител е бил 10 000 лева. Информацията към 2021 година показва, че е разполагала с 16 служители, а оборотът е възлизал на 1203000 лв.

Нарушител е бил "заловен" и на ул."Марагидик" 5. Обектът се представя, като магазин за хранителни стоки, а според Google Maps това е полу-реновирана къща.

Собственик и управител на фирмата "Шок Маркет" EООД, която стопанисва мястото, е Исмет Неджат Юсеин. 

Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Припомняме, че от конкретния публичен списък гражданите могат да разберат къде НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС и кой обект има предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка "Запечатване на обект“. Тя може да бъде наложена за срок до 30 дни, независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Уникални кадри от дрон на Бетонния мост, гледката е като от апока...
69-годишна жена се яви на изпит в МУ-Пловдив
Автобус на пловдивска транспортна фирма се вряза в стълб
Започва се! В Пловдив пенсионират възрастни директорки на градини...
Момче от Пловдив е спасило 16 човешки живота на морето!
МВР Пловдив: Жена и дете са в тежко състояние след два различни и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).