НДСВ настоява за бързо почистване на предизборните плакатите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:35 / 01.08.2005
848
Либералната младежката асамблея към НДСВ изпрати писмо до кмета на Пловдив д-р Чомаков. В него те настояват за решаване на проблема с предизборните материали (плакати, стикери и др.). В писмото младежите посочват, че въпреки примера, който НДСВ даде на останалите, нито една друга партия не е почистила плакатите си.

"В тази насока ние, като граждани на Пловдив, отправяме апел към Вас да изпълните служебните си задължения и да използвате дадените Ви от Закона правомощия да се разберете най-накрая с партиите и коалициите, които все още не са почистили плакатите си - БНС, Коалиция за България, ОДС, Новото време, Коалиция „Атака” и ДПС, да направят това и по този начин да решите въпроса", се казва още в писмото.

Младежката асамблея се обръща към кмета и съветват градоначалника да се допита до колегите си от други общини, например Добрич, Бургас и Стара Загора, които съумяха да се справят с проблема напълно и в срок.

"Нека нашият град бъде отново чист", завършват писмото си от ЛМА.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).