На миш-маш заприличва общинския съвет според СДС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:53 / 05.03.2009
1764
Промяна в Надзорния съвет на Агенцията за приватизация е предложена като извънредна точка в дневния ред на днешната общинска сесия. Новосформираната група ССД - ЗС "Александър Стамболийски" - Граждански съюз за нова България, иска да бъде освободен Николай Караиванов от СДС, като новото допълнение е техният представител Георги Колев.

"Не останаха вече никакви места, в които опозицията да има представители или, както се казва, "Ся власт советам". Господин Атанасов може да си управлява спокойно с така нареченото управление към управляващото мнозинство. Има едно много популярно ястие - т. нар. миш-маш. Смятам, че в общинския съвет се получава точно това", коментира Николай Караиванов пред репортер на Plovdiv24.bg. Според него първото действие на новата група, насочено да привлече внимание, е изключително грозна постъпка, навярно отмъщение, че общинските съветници на СДС са се отказали да се включат към нея. "Ние просто не желаем да участваме в това управление на града", мотивира се Караиванов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).