Набелязват мерки за ограничване на бизнеса с просията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:40 / 14.05.2009
980
Дневният център за работа с деца на улицата и деца, отпадащи от училище ще представи днес кампанията в подкрепа на просещите деца, инициирана от ЦРДУ под мотото "Подай ръка, не пари".

Целта на срещата е да се представи работата на екипа с просещите и безнадзорните деца и техните семейства, механизма на ЦРДУ за взаимодействие с институциите, които имат отношение по проблемите на децата на улицата и просещи майки с деца. Акцентът на работната среща ще бъде дискусията-обсъждане на добри практики в Пловдив по случаите на майки използващи децата си за просия.

На срещата ще участват представители на Държавна агенция за закрила на детето, Отдел "Закрила на детето", Местни комисии за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни , Транспортна полиция, МВР, Общинска охрана и Общинска администрация.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).