Национален информационен ден за осиновяването в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 25.09.2014
1435
В Комплекса за социални услуги за деца и семейства /КСУДС/ ще се проведе "Национален информационен ден за осиновяването", който ще се състои утре от 10.30 часа в Центъра за обществена подкрепа на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, ул. "Неофит Бозвели" №38. 

Комплексът за социални услуги за деца и семейства се включи в инициативата Национален информационен ден за осиновяването, организиран от "Българска асоциация Осиновени и Осиновители" и "Национална мрежа за децата". 

В България за първи път се организира подобен ден и това ще даде възможност да се постави началото на традиция, която да промени нагласите към осиновяването, за да се случва по по-добър начин за децата и осиновителите.

На събитието са поканени осиновители, кандидат-осиновители, професионалисти, работещи в сферата на осиновяването, журналисти. Началото на деня ще бъде поставено с пресконференция, на която ще бъде дадена информация както за самия Информационен ден за осиновяването, така и за дейностите и услугите, които предоставя КСУДС.

Дневният ред на събитието включва:

10: 30 ч. - 11: 15 ч. - Откриване на събитието и пресконференция
11: 30 ч. - 14: 00 ч. - Интерактивна дискусия на тема "Психо-социални аспекти на осиновяването през погледа на теорията и практиката". Водещ Десислава Божкова - психолог и консултант на осиновители и осиновени.
14: 00 ч. - 16: 00 ч. - "Информационен час" - консултации със специалисти - юрисконсулт, психолог, социален работник.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).