Над 3,1 млн. лева от продажби на конфискувани активи осигури НАП Пловдив за бюджета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:07 / 02.12.2013
1331
Над 3,1 милиона лева от продажби на активи, конфискувани или отнети в полза на държавата, осигури за бюджета отдел "Държавни вземания" в НАП Пловдив. Средствата са от общо 57 търга, проведени през настоящата година. Събраните средства са предимно от продажба на златни и сребърни накити, конфискувани при опити за контрабанда през българо-турската граница и моторни превозни средства, които са били средство за трафик на хора, стоки и наркотик.

До края на годината, през месец декември, за продан ще бъдат предложени активи за още почти 1,3 милиона лева, разпределени в 4 търга. 

Между тях е къща в Пловдив - три етажа, сутерен и таван, огледите на която започнаха днес и продължават до 4-ти декември, сряда, включително. Имотът се намира на тихо и спокойно място в града - улица "Славянска", между стадион "Христо Ботев" и небезизвестния парк "Лаута". 

Общата площ - застроена и незастроена е 372 квадратни метра, като само сградата, чието предназначение е еднофамилна жилищна къща, е 121 квадрата. Имотът е оценен от експерти на 393 700 лева, а желаещите да го придобият трябва в срок до 5-ти декември да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена. Самите ценови предложения следва да се представят в НАП Пловдив най-късно до края на седмицата. 

От дирекцията препоръчват на проявяващите интерес, своевременно да уговорят огледи на място със служител на отдел "Държавни вземания", който организира продажбата. Подробности и телефони за контакт са публикувани на електронната страница на приходната агенция www.nap.bg в рубриката "Продажби".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).