Наградиха естети за градинката им след публикация в Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:47 / 16.06.2010
6213
След публикация в Plovdiv24.bg, собствениците от жилищен блок на ул. "Юндола" 10 в район "Западен" получиха така необходимата им косачка, за да поддържат обособения райски кът пред домовете си. Впечатлен от инициативността им, управителят на фирма "Чистота" Радослав Кошински направи светкавична проверка на място и установи, че градинката наистина е оформена добре и поддържана с много любов и грижа. Той връчи месечната награда на фирмата "Зелен дом" на Петко Павлов, Татяна Павлова и Тодор Иванов.

12 души от блока преди месец се захванали сериозно и от бурените пред входовете им направили чудесно място за отмора. Събрали речни камъни, с които оградили алеи и различни форми за цветята. Всичко сме мерили по конец, за да е красиво, хвалят се Петко и Тодор. Сложихме розови храсти и много пролетни цветни лехи, поливаме редовно и райграса, но нямаме косачка. Сега събираме пари за нея и тези триста лева от "Чистота" ще ни дойдат идеално за целта, обяснява още Петко Павлов. Нямаме проблем с поливането, защото наблизо има помпа и ползваме нея, спокойни са за горещините двамата съседи.

Много ми е приятно да дам тази награда на млади хора, защото обикновено я връчваме на пенсионери, които традиционно се занимават с градинките в свободното си време, каза Радослав Кошински.

Виж коментарите (15)

Още по темата (2):
07.07.2010 Пловдивчани благодарят чрез Plovdiv24.bg за наградата "Зелен дом"
15.06.2010 Пловдивчани обособиха райски кът пред блока си
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).