Наградиха призьорите във фотоконкурса "Улови мига на доброто"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 12.12.2013
1510
Наградени бяха участници в организирания от район "Централен" фотоконкурс на тема "Улови мига на доброто". Наградите връчи заместник-кметът на района инж. Тошо Пашов.

Ученическият фотоконкурс "Улови мига на доброто" се организира за втора поред година и е част от програмата на Местната комисия БППМН при район "Централен" за превенция на противообществените прояви сред подрастващите.

Темата на конкурса и условията за участие имат за цел да провокират творческия поглед на децата към доброто като средство за "противопоставяне" на често срещаните в ежедневието ни негативни нагласи, апатия, бездушие и различни форми на насилие. Освен прекрасни фотографии, голяма част от учениците изпратиха и затрогващите "истории" на снимките, наред с позитивните си послания към тях. Награди получиха:

Първа награда за снимка "Спаси живот - подай ръка", изпратена от участниците в първа група на Националната търговска гимназия - Сабрина Хамруни, Васил Николов, Веселин Донов, Ива Делчева и Михаела Билева.

Втора награда за Снимка "Дете дава любимата си играчка на нуждаещия се", изпратена от Вяра Антонова - X а клас, СОУ "Св. Паисий Хилендарски".

Трета награда за снимка "Мигове на доброта и любов между поколенията", изпратена от Алекс Чобанова - XII клас, ГХП "Св. Св. Кирил и Методий".

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни определи и поощрителни награди за тези участници, чиито снимки не са класирани за първа, втора и трета награда, но са одобрени за участие във фотоизложбата: Маринела Стефанова, Кристияна Рунтева, Софи Добрикова, Мариела Пеевска, Карина Проданова, участниците от II гр. на НТГ и участниците от III гр. на НГТ.

Конкурсът се провежда традиционно в районната администрация, като позитивно послание към младите хора- да търсят и откриват красивото в отношенията и доброто в живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).