Нагъл шофьор паркира колата си напречно в кръстовище и блокира движението!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
12:28 / 30.05.2012
15317
Двама шофьори блокираха тази сутрин в 10:30 кръстовището на "Васил Априлов" и "Пещерско шосе", пише на пощата на Plovdiv24.bg наш читател и продължава разказа си:

Шофьорът на пежото изпревари гневно на червен светофар събралата се за ляв завой колона на "Пещерско шосе", чакаща да се включи по В. Априлов. След това спря напречно и подкани водача на автомобила зад неговия - черно БМВ - да излезе с жестове.

После започна видимо афектиран да ръкомаха, разхождайки се из насрещното платно и да разговаря оживено по телефона. Имаме известни подозрения дали въпросният водач не е цивилен полицай. Не стана ясно какво е провокирало реакцията и спирането еднолично на движението на оживения булевард. По-късно (след 10-ина минути) шофьорите се изнесоха с автомобилите си с десен завой по В. Априлов по посока Централна гара, но отново спряха на ъгъла на кръстовището (т.е. в кръстовището, пред магазина за дюнери който се вижда и билборда, и преди секцията на светофара).

Ако това е начинът за регулиране на движението и установяване на нарушения, то той е много странен и проблемен за нормалното движение. 

Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).