Най-малкият печат в света показват на изложбата Принтком

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 27.05.2009
1326
Най-малкият джобен печат, който е създаден досега, ще покаже българска фирма на изложението ПРИНТКОМ 2009. Той е една от петте световни новости, които ще бъдат демонстрирани на международната изложба за печатна комуникация. Тя ще се проведе от 2 до 5 юни в панаирния комплекс в Пловдив.

Сред новостите за българския пазар е системата за пълноцветен печат върху готови облекла, разработена в Япония и САЩ. Също 5 са продуктите, които идват за първи път у нас.

198 фирми от 25 държави са дали заявки за участие е ПРИНТКОМ 2009 досега. Чуждестранните изложители са 145, с 12% повече от миналата година. Форумът се организира от Международен панаир Пловдив, Съюзът на печатарската индустрия, списание "Полиграфия" и Българската асоциация по информационни технологии.

По щандовете на изложбата може да се видят най-модерните продукти и услуги в полиграфската, издателската и рекламната дейност - хартии, картони, опаковки и етикети, печатащи машини и системи, компютри и периферни устройства, печатни издания.

На изложението ще бъдат връчени традиционните национални награди за печатар и търговец на годината и за най-добър фирмен календар. Ще стана ясни и победителите в най-големия фотоконкурс в България - "Академика". Жури от български и чуждестранни експерти ще определи призьорите в уникалния за света конкурс за панаирен плакат, който се провежда съвместно с Международната асоциация на изложбената индустрия ЮФИ.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).