Най-шумната генерация автомобили организира нощно каране по пловдивските улици в благотворителна инициатива

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:00 / 29.06.2024
2635
Групата All Teams Together, създадена от доброволци през 2024 г., обединени от страстта към колите и доброто, ще направи благотворителна среща на 28 юли от 18,00 часа в помощ на 15-годишната Цвети, научи Plovdiv24.bg.

Цветелина Маркова е от Генерал Тошево. На 9 март 2024 година момичето остава парализирано от бюста надолу. След неуспешно диагностициране в България, семейството е потърсило помощ в Турция, където е диагностицирана с  рядко автоимунно заболяване на миелиновите олигодендроцитни гликопротеинови антитела. 

Към настоящия момент семейството е  получили оферта за рехабилитация от болница в Истанбул, където за нощувка и рехабилитация са нужни 1 000 долара дневно, като курса е минимум 4 месеца. В тази сума не са включени допълнителни разходи, които могат да възникнат, като специфични изследвания или други интервенции. 

От доброволческата организация са публикували следното:

"Здравейте, приятели, след като попаднахме на акция - Заедно за малката Цвети, решихме че това е добър повод да се организираме отново на познатото ни вече място Kite Park Plovdiv. Всички са добре дошли, канете приятели, доведете децата и домашните си любимци! Носете си шатри, столове, барбекюта, хапване, пийване и каквото прецените, мястото е достатъчно за всичко и всички!

Събитието няма входна такса - доброволци ще Ви очакват на входа с кутия за Цвети, в която всеки може да пусне по своя възможност, ще получите талон с номер, а дубликат на него ще бъде пуснат в кутията за благотворителност, като накрая на събитието при преброяването на парите, ще изтеглим един човек който ще спечели 50 литра гориво!

Програмата е както следва: Начало в 18;00ч., а в 19:00ч. е старт на състезание за най-шумна генерация последователно Дизел и Бензин. Следва 20:30ч. стенс състезание за най-ниска кола .

В 21;15 започва награждаването и се съобщава събрата сума която на следващия работен ден ще бъде преведена по благотворителна сметка и ще качим снимка на платежното.

В 21:30ч. всички тръгваме заедно от поляната за едно нощно каране в гр. Пловдив, като ще си направим готини и незабравими снимки, ще минем през новият ускорител на автомобилни частици подлез - Модър - Царевец, а след това през тунела под Античния театър, където ще Ви очакват наши фотографи, от там се отправяме към Газпром на Митницата.

За тези от Вас които искат да помогнат, но нямат възможност да присъстват, могат да го направят по банков път:

БАНКА : ДСК АД

IBAN : BG06STSA93000030818725

BIC : STSABGSF

Име: Сузана Димитрова Костадинова

Основание: Дарение за Цвети

Revolut @suzanapaeu

Facebook група: "Заедно за Цвети"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Уникални кадри от дрон на Бетонния мост, гледката е като от апока...
69-годишна жена се яви на изпит в МУ-Пловдив
Автобус на пловдивска транспортна фирма се вряза в стълб
Започва се! В Пловдив пенсионират възрастни директорки на градини...
Момче от Пловдив е спасило 16 човешки живота на морето!
МВР Пловдив: Жена и дете са в тежко състояние след два различни и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).