ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Най-важното в Пловдив през 2006-та (част 2)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:35 / 25.12.2006Коментари (2)5563
©
В края на годината е време за развеносметка и празници. Празниците ги оставяме на Вас. Както винаги екипът на Plovdiv24.com ще работи денонощно без прекъсване в празничните дни, за да има все пак от къде пловдивчани да се информират за най-актуалните събития в града им. Но освен снабдяването с информация ще се заемам и с още една важна задача. Ще се опитаме всеки ден в осем части до края на годината да ви припомним най-интересните, важни и скандални неща, които се случиха в Пловдив, региона, България и света.

Днес е ред на втората част. Кои бяха най-важните новини през месеците февруари и март.

За съжаление покъртителна новина ни смрази в началото на един от най-мразовитите месеци.

01.02.2006 Жестоко двойно убийство край Пещера
Днес в РДВР-Пазарджик се проведе брифинг по повод станалото жестоко убийство на две момичета. В него участие взе директорът на РДВР-Пазарджик полк. Жоро Стоицев, който разказа последните подробности по случая. Два трупа на момичета са открити вчера около 15.00 ч. в местността «Грамадите» в района на пътя Пещера-Брацигово. Сигналът в полицията е подаден от гражданин. Сформирана е оперативно-следствена група от следователи, криминалисти и екперти, която е извършила оглед на местопроизшествието. По първоначални данни става дума за жестоко убийство, при което на жертвите са нанасяни множество удари с камъни в областта на главата. Телата са откарани за аутопсия в отделението по «Съдебна медицина» в МБАЛ-Пазарджик. Работата по случая продължава. Преди обяд е извършен и втори оглед на местопроизшествието. На него присъстваха окръжния прокурор Иван Даскалов, директорът на ОслС-Пазарджик Вихър Недялков, ръководството на РДВР, криминалисти и експерти. Помощ на пазарджишките криминалисти оказват служители на ДНСП-София и РДВР-Пловдив. Със случая е ангажиран целия оперативен състав на регионалната дирекция. Полк.Стоицев заяви, че двете деца не са с криминални прояви, не са имали проблеми в дома, а родителите са работещи хора. Криминалистите не изключват версията двете сестри да са станали обект на интерес на местни сутеньори. Само днес са проверени алибитата на над 50 лица.Полагат се всички възможни усилия и се надяваме, че извършителите на това изключително тежко престъпление ще бъдат разкрити и задържани, заяви полк.Стоицев.

Арктическият студ продължи да тормози свикналите на по-меки зимни месеци пловдивчани.

08.02.2006 - Най- студеният ден от началото на века
Температура от минус 20,8 градуса бе измерена в Пловдив тази сутрин, съобщи дежурният синоптик от НИМХ –БАН Пловдив. Стойността е близка до най-ниската измерена на 8 февруари, но е не е рекорд, тъй като най-студено в Пловдив на тази дат е било през 1955 година , когато е измерена температура от минус 23.6 градуса. Студът на днешният ден обаче рекорден , тъй като е най-студения 8 февруари от началото на 21-ви век.

Все пак през фвруари предстоеше да се случи най-значимото зимно спортно събитие на планетата.

10.02.2006 - Светът е Олимпиада!
Екатерина Дафовска носи българското знаме на откриването на Олимпийските игри в Торино. Нашата делегация включваше 17 спортисти и бе от общо 24 човека. Носителката на два медала в шорттрека от Солт Лейк Сити Евгения Раданова не бе в групата ни. Българите бяха сред най-стилните на церемонията със своите бели шуби и шапки и червени панталони и шалове. Двете Кореи дефилираха като обединен отбор, което бе под въпрос до последния момент. Страните излязоха по азбучен ред, според италианската азбука. Рекорден брой държави участват в Игрите - 80. Италианският национален трикольор се появи на Олимпийския стадион "в жив вид" - "Флагът" ще бъде от спортисти, облечени в костюмите на известния италиански моделиер Джорджо Армани. Италианският национален флаг бе издигнат в Торино под съпровода на химна на Италия, изпълнен от 9-годишно италианско момиче и хор. Флагът беше издигнат от карабинери. Ето и част от подготовката и логистиката за церемонията:
6,100 доброволци и 240 професионални актьори
15 000 дни подготовка
6,100 сценични костюма в продължение на шоуто
500 двойки фигуристи
4,000 кв.м. специално проектирани сцени
32 телевизионни камери из целия стадион
Повече от 100 km кабели
Междувременно Британски самолет с радарни системи АУАКС извърши приземяване от съображения за сигурност в Северна Италия заради усетена миризма на изгоряло на борда, предаде Асошиейтед прес. Самолетът изпълнявал мисия за наблюдение на Олимпийските игри в Торино. Той се приземил в базата в Авиано половин час след излитането. 19-членният екипаж и петимата цивилни пътници, сред които четирима британски журналисти, са невредими.

Истерията около птичия грип продължи с пълна сила. За първи път се появиха сериозни индикации, че смъртоносната епидемия е достигнала града ни.

19.02.2006 - Птичи грип в Пловдив?
Жена със съмнение за птичи грип е хоспитализирана в Инфекциозна клиника в Пловдив, съобщи д-р Моника Троянчева от дирекция "Надзор на Заразните Болести" към РИОКОЗ. Това е първият изследван случай в Пловдив. Пациентката е постъпила в болницата в петък с тежки симптоми, подобни на грип, поради което е възникнало и опасението, че може да е заразена със смъртоносната болест. Веднага са й били направени необходимите изследвания. Експресният тест е отрицателен. Очаква се потвърждение на резултатите. Паралелно с това е изпратена още една проба в София. Жената е изолирана в клиниката, като достъп до нея имат само лекарите. Състоянието й е много тежко, тъй като е с двустранна пневмония и дихателна недостатъчност.

20.02.2006 - Почина жената със съмнения за птичи грип
Почина жената, която беше хоспитализирана със съмнения за птичи грип в Инфекциозна клиника в Пловдив. Това съобщи проф. Недялка Попиванова, ръководител на клиниката. Направените първоначални изследвания за наличие на смъртоносната болест са отрицателни. Потвърждава го и резултата от PCR-теста, който според проф. Попиванова е най-надеждният. Причина за смъртта на жената е изключително тежка двустранна пневмония и дихателна недостатъчност. Припомням, че починалата беше приета в Инфекциозна клиника миналият петък с тежки грипоподобни симптоми. Очаква се потвърждение на резултатите, които са изпратени за изследване в централната лаборатория в София.

В края на февруари започна истерията по приватизацията на "Градски транспорт - Пловдив", която продължава и до ден днешен.

27.02.2006 - 3 фирми подадоха оферти за "Градски транспорт", победителят ще е ясен утре
Три фирми останаха на финалната права в конкурса за приватизация на 67% от капитала на "Градски транспорт" Пловдив ЕАД. Крайният срок за внасяне на офертите и депозита от половин милион лева бе днес до 16:00 ч. Израелската "Егед", пловдивската "Хебросбус" и софийската "Такси Ес-експрес" са претендентките за поемане контрола върху градския превозвач. От участие в последния момент се отказа "Макси груп". Утре точно в 9:00 сутринта ще бъдат отворени подадените оферти пред журналисти и е много възможно до вечерта да стане ясен новият собственик на 2/3 от общинския превозвач. "Ако няма дискусионни моменти в офертите е възможно комисията да се произнесе още до вечерта", каза днес изпълнителният директор на Пловдивската общинска агенция за приватизация Чавдар Марев.

23.03.2006 - Продадоха “Градски транспорт”. Генерал става изпълнителен директор
Пловдивската фирма „Хеброс бус” купува 67% от акциите на общинска фирма „Градски транспорт”– това решиха съветниците с 37 гласа „за”, 5 „против” и 5 „въздържали се” след разгорещен дебат в продължение на час и половина. Общинският превозвач бе продаден за 2 800 100 лв. Комисия от съветници от всички политически партии ще докладва ежемесечно на Местния парламент как купувачът изпълнява инвестиционните си задължения– бе записано още в решението на Общински съвет. „Левицата гласува тази сделка под натиска на министъра на транспорта Петър Мутафчиев и областния управител Тодор Петков”– така обясни отрицателния си вот Димитър Костов от „Атака”. Приватизацията на Градски транспорт в този момент няма алтернатива, защото днес ВКС гледа дело за несъстоятелност на фирмата, а на 4 април Пловдивският окръжен съд ще заседава по търговски иск срещу нея за 1,2 млн. лв.- заяви председателят на групата на левицата Николай Радев. Приватизационният договор трябва да бъде подписан до 40 дни, очаква се това да стане още следващата седмица. „Веднага след като влезем във владение, ще подкрепим фирмата с автобуси на „Хеброс бус”, така че да покрием поетапно всички разписания на Градския транспорт– заяви Веселин Дошков. До 3- 4 месеца ще започне обновяването на автопарка– обеща още той. “Хеброс бус” се ангажира да инвестира 48 млн. лв. Дошков потвърди новината, че бившият шеф на РДВР Пловдив ген. Йордан Кюмюрджиев ще е новият изпълнителен директор на дружеството.

Започна и войната по пловдивските пътища която тази година остави една от най-кървавити си дири. Статистиката на убитите и ранените само за двата месеца февруари и март бе отчайваща, а най-трагичното тепърва предстоеше.

03.03.2006 - Велосипедист загина, след като бе блъснат от пиян шофьор
Велосипедист загина при катастрофа вчера на пътя между Ново село и Куртово Конаре. В 7:15 часа лек автомобил “Фолксваген Транспортер”, управляван от Н.П. /41 г./ от Куртово Конаре, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал велосипедиста С.И./ 48 г./ от Ново село, който е починал на място. Установено е, че водачът на лекия автомобил е шофирал след употреба на алкохол. Пробата с дрегер е отчела 0.63 промила в кръвта му.

05.03.2006 - Шофьор убил пешеходец и избягал
Автомобил блъсна и уби на място пешеходец и избяга от местопроизшествието вчера. Около 19.30 часа на пътя между Пъдарско и Момино село е бил намерен починал П.М./ 48 г./ от Момино село. При направения оглед било установено, че мъжът е бил ударен от неизвестно моторно превозно средство, което е напуснало местопроизшествието. Служителите от РПУ-Раковски издирват избягалия водач.

13.03.2006 - Автобус уби на място 19-годишен младеж на пътя за Свиленград
Пешеходец загина при пътен инцидент вчера край Пловдив на пътя за Свиленград. Около 01 часа автобус “Сетра”, управляван от Г.Б./ 41 г./ от София, блъснал М.С. /19 г./ от Пловдив. Младежът е починал на място. По първоначални данни причините за случилото се са несъобразена скорост на автобуса при намалена видимост и неправилно движение на пешеходеца на пътното платно.

29.03.2006 - Майка с бебе и три-годишно момченце бяха блъснати от автомобил снощи в Пловдив
В 18.40 часа на бул.”6-ти септември” срещу № 93 на пешеходна пътека тип “зебра” и при наличието на светофарна уредба лек автомобил “Пежо Партнер”, управляван от С.Г./45 г./, блъснал 30-годишната З.Й. и децата й - С.М./ 3 г./ и шестмесечния О.М., който бил в бебешка количка. Майката и децата са оставени в болница за наблюдение без опасност за живота им. По първоначални данни причината за инцидента е преминаването на автомобила при червен сигнал на светофара.

31.03.2006 - 19-годишен младеж загина при катастрофа в Пловдив
Вчера в 19.20 часа на бул.”България” лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от Р.М./ 18 г./, се качил на разделителната ивица, отклонил се вдясно и се блъснал в крайпътно дърво, като колата се завъртяла на 180 градуса. Возещият се на предната седалка Е.И. починал на път за болницата. Водачът е настанен в болница с контузии по тялото.По първоначални данни причините за инцидента са слабата квалификация на шофьора – 3 месеца, и движение с несъобразена скорост.

Навръх деня на жената новина зарадва най-много учениците. Заради епидемията от грип школата бяха разпуснати в принудителна ваканция.

08.03.2006 - Грипна ваканция в Пловдив
Спират учебните занятия в Пловдив от утре до 13 март включително. Преустановява се и работата на детските консултации. Това решение взе Комисията за борба с грип. “Ситуацията е предепидемична. Най-висока заболеваемост, 378 на 10 000 е регистрирана във възрастовата група от 8 до 18 години, уточни директорът на РИОКОЗ Пловдив, д-р Ани Егинлиян. Сигнали за натрупване на пациенти са подадени и от общопрактикуващите лекари в града. В болниците и заведенията с обществено предназначение няма да бъде въвеждан ограничителен режим на работа до понеделник, когато комисията отново ще заседава, каза още д-р Егинлиян.

13.03.2006 - Удължават грипната ваканция до 16 март включително
До 16-ти март включително се удължава грипната ваканция на учениците в Пловдив, реши днес Комисията за борба с грип. Удълженият срок важи и за всички останали ограничения по време на обявена грипна епидемия. Регистриране е увеличение на заболеваемостта в детска възраст. При учениците процента на заболеваемост се е запазил. В останалите общини от региона решения за удължаването или прекратяването на обявената грипна епидемия ще се взимат според конкретната епидемиологична обстановка.

Отново обилни валежи и отново местната река Марица доказа колко разрушителна може да е в стихията си.

13.03.2006 - Бедствено положение в Пазарджик
В Пазарджик е обявено бедствено положение заради опасността от наводнения в региона. Това реши на извънредно заседание Областната комисия за защита на населението при бедствия и аварии. Река Луда Яна е изпълнила коритото си и има опасност да залее пътя Пазарджик- Пловдив. Движението всеки момент може да бъде спряно. Повишение на нивото на р. Марица има в Белово и Пазарджишко. Под наблюдение е язовир Белмекен – Сестримо. От язовир “Тополница“ в момента се източват по 100 кубика в секунда, но нивото на преливните води при село Лесичево е достигнало 200 куб. метра. Очаква се голямо количество вода да придойде от района на Ихтиман, и да залее северната част на Белово. Там в момента има разрушени мостове и активизирали се свлачища. Общината има готовност за евакуация на населението от два квартала.

13.03.2006 - Бедствено положение в Община Съединение
В 10:30 часа в община Съединение, област Пловдив, бе обявено бедствено положение поради наводнение, предизвикано от продължаващите валежи. Решението е взето, след като общинската комисия за бедствия и аварии е направила оглед на засегнатите от наводнението места. Сериозно са пострадали сгради и терени в района на р. Потока. Залети са районът на железопътната гара, зърнените складове на две фирми. Непроходими са пътищата за селата Правище, Цалапица и Голям Чардак, водата е заляла и намиращите се в района селскостопански имоти. Наводнени са сгради в Съединение и Царимир. Река Луда Яна и язовир Тополница преливат. За ситуацията са уведомени Областният съвет на Гражданска защита и Областната комисия за бедствия и аварии, допълни Стойчев. Общинската комисия продължава огледа на засегнатите райони, очаква се помощ от РЗПАБ-Пловдив за отводняване на сградите.

Органите на реда се бяха заели сериозно в борбата със заснемането на нелегално порно. Оказа се, че Пловдив е един от центровете за производството му.

18.03.2006 - Нови три порностудия разкриха в Плов
©
див

Три нелегални студия за on-line разпространение на порнография чрез интернет бяха разкрити в Пловдив от служители на Икономическа полиция. В ареста за 24 часа са задържани 4 момичета от 19 до 22 години и 18-годишен младеж. Трите студия са работили от около месец в жилища на бул.”България” и ул.”Виктор Юго”. Ръководили са се от посредник, който наемал момичетата и момчетата на работа и излъчвал сеансите с тях по нареждане на двамата организатори на дейността, които са установени и се издирват от полицията. Двамата мъже през 2004 година са били задържани пак за on-line разпространение на порнография чрез интернет от служители на РЗ БОП. При акцията на Икономическа полиция в “работен режим” са били заловени две момичета. Иззети са общо 4 компютърни конфигурации, две камери, секс атрибути, счетоводна документация и работни графици. За разпространението на порнографията е била използвана интернет-страница, регистрирана в чуждестранен сайт, вероятно в САЩ. Тя е предлагала “Чат на живо за възрастни” срещу заплащане. Клиентите чрез страницата са правили своята заявка за сеанс с избрано момиче или момче в определен час. В каталога на чата са били включени снимки на 25 момчета и момичета. Петимата задържани също са имали фотоси там.

Пламна и салмонела в детска ясла.

22.03.2006 - Над 20 деца със салмонелоза в детска ясла
Още 17 деца от детска ясла №13 в Пловдив са заразени със салмонелоза. Причина е недостатъчната термична обработка на яйцата, които са използвани за приготвяне на “принцеси” и палачинки в кухненския блок. Това съобщи д-р Ани Егинлиян, директор на РИОКОЗ Пловдив . Временно отстранени от работа в хранителни обекти са двама възрастни, които са контактни на заразени от яслата. Преди седмица епидемиолозите откриха 5 случая на салмонелоза и подложиха на изследване всички деца и персонала на детското заведение. ъстоянието на заразените е стабилно и не се налага да бъдат да бъдат хоспитализирани, уточниха от санитарната агенция. На управителката на детската ясла е съставен акт за занижен контрол при приготвянето на храната. Неоткритата навреме и недоизлекувана салмонелоза в ранна възраст крие опасност от пожизнено носителство. Личните лекари на болните деца са уведомени да ги изследват перманентно, каза още д-р Егинлиян.

Накрая като в приказка за Пепеляшка изпадналите във финансова криза и невзимали пари от месеци футболисти на местния Локомотив успяха да победят отбора на кандидатшампиона ЦСКА, след което преустановиха тренировки.

26.03.2006 - Локо окончателно развенча митът „ЦСКА”
Локомотив Пловдив развенча митът за ЦСКА окончателно този следобед. В началото на първото полувреме още в 7-мата минута старши-треньора на "смърфовете" вкара в игра Владислав Златинов. Само 3 минути по-късно той бе точен и откри резултата след пробив отляво. В 27-ата минута пък камерунецът Марсел Еламе влезе грубо в крака на бразилеца Тиаго Силва и реферът Кольо Данев му показа директен червен картон. Локо Пловдив изкара остатъка от мача с 10 човека срешу ЦСКА. Треньорът на Локо (Пд) Аян Садъков светкавично взе мерки, за да укрепи защитата на "смърфовете". Бившият национал смени в 32-ата минута офанзивния халф Илами Халими със защитника Добри Орловски. През второто полувреме нямаше сериозно опасности пред двете врати до края на полувремето. На дербито присъстваха националният селекционер Христо Стоичков и заместник председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Веселин Маргаритов. Проблемите за настоящия шампион вече изглеждат нерешими, тъй като в сегашният ЦСКА няма и помен от отбора, победил Ливърпул насред Анфийлд. Слаба, неорганизирана групичка зрители с червени фанелки са разходиха с клубния автобус до стадиона край ВСИ, където ги чакаха домакините, надъхани за победа. Въпреки сериозните финансови трусови в Локомотив черно-белите надиграха тотално ЦСКА и съвсем заслужено ще прибавят три точки към актива си. Съдийството в този мач беше възложено на тройката Кольо Данев, Пл. Хаджийски и Ал. Атанасов. Като цяло съдиите очаквано даваха подкрепа за червените, като играч на Локомотив беше изгонен с директен червен картон, докато доста от играчите на ЦСКА бяха пожалени след също толкова груби влизания. Страничните съдии изнервиха публиката с няколко доста спорни засади и за двата отбора.

27.03.2006 - Футболистите на Локомотив спират тренировки
"Нямам обяснение за вчерашната ни победа срещу ЦСКА, предвид ситуацията, в която се намира нашия клуб", сподели в актуално студио "Дерби" защитникът на Локомотив Пловдив Красимир Димитров. Бившият играч на Ботев Пловдив и Левски призна, че футболистите на "смърфовете" не са получавали пари от два месеца, както и премии за някои мачове. Димитров разкри, че от утре състезателите на Локомотив Пловдив ще се събират на стадиона, но няма да тренират. "Хората в клуба трябва да разберат, че така нещата не стават. За съжаление се намират все по-малко богати хора, които да дават пари за спорта в Пловдив", каза още защитникът. 35-годишният футболист допълни, че след мача е чул за някакви премии от Левски, но все още никой не е взел нищо. "Ако има наистина такова нещо, никой няма да им откаже парите. Единствените допълнителни премии, които са били обещани на Локомотив Пловдив са били по 1 600 лева от шоумена Влади Въргала и Каролев", каза Краси Димитров. "Получаваме премии от бизнес сдружение на феновете, които ни дават пари за спечелените точки. Мача с ЦСКА иначе го изиграхме, защото ни обещаха, че до края на седмицата ще ни изплатят сумите, които ни се полагат. Така е преди всеки наш двубой", жалваше се Димитров. Бранителят сподели, че според него все още нищо не е сигурно в първенството. "Независимо как ще завърши вечното дерби между ЦСКА и Левски, шампионът не може да бъде обявен за сигурен, защото както "червените" загубиха точки в първите кръгове, така и Левски може да направи грешни стъпки в оставащите си двубои", сподели играчът на Локомотив Пловдив Красимир Димитров. Той допълни, че главният рефер на срещата Локомотив Пловдив - ЦСКА (1:0) Кольо Данев е бил един от реферите, които са свирили нормално в двубоите от вътрешното първенство. "Наистина ударът на Еламе срещу Тиаго Силва бе доста силен, но със сигурност не бе умишлено. За съжаление се случват и такива работи във футбола. Червеният картон обаче бе напълно заслужен", завърши Димитров. Все пак отчаяните опити на играчите в червено стигнаха до един отменен гол в последните секунди на мача. Реферът Кольо Данев отмени гол на ЦСКА в допълнителното време на мача с Локо в Пловдив. Тогава Гийом да Заади бе точен и вкара във вратата на Локомотив, но страничният рефер вдигна флагчето за засада и главният съдия в мача Кольо Данев отмени гола. След тази загуба се очаква главата на Йешич най-накрая да падне, след като в случая той се оказва победен в кулоарните битки от професионалния диджей в управата на ЦСКА.

И за накрая Ви оставяме една колкото куриозна толкова и скандална новина.

31.03.2006 - Пловдивчанка откри мишка в хляб, купен от "Метрo"
Умряла мишка в хляб намери пловдивчанката Евелина Лапкова. Продуктът е на фирма "Добруджански хляб" и е закупен преди два дни от магазин "Метро" в Пловдив. Хлябът е бил нарязан и пакетиран. Търговският представител на фирмата за Пловдив Христо Христов отказа коментар с мотива, че работното му време е свършило и не желае да бъде обезпокояван. Според запознати, от добруджанската фирма предложили на Лапкова безплатно 4 хляба срещу обещанието да не афишира случая пред журналисти, но жената отказала.


Още по темата: общо новини по темата: 7
31.12.2006 »
30.12.2006 »
29.12.2006 »
28.12.2006 »
27.12.2006 »
26.12.2006 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.12.2006 г.
+1
 
 
Veseli praznici Plovdiv! Dano do godina da ima pove4e hubavi vesti!
Aнонимен
на 25.12.2006 г.
+1
 
 
4ESTITA KOLEDA na plovdiv4ani...VESELA I BEZGRIJNA - da se pomolim za plenenite i iztezavani bulgari v pustinqta - tezi, koito lekyvat dezata im, za da gi mychat godini sled tova.... ..... priqteli, Loco Plovdiv zavinagi !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: