Намират собственици на бездомни кучета в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:00 / 13.04.2013
1610
От началото на седмицата в Общинския приют за безстопанствени кучета в Пловдив тече трескава подготовка за първата кампания по намиране на собственици на настанени в приюта улични кучета.

Одомашнителната кампания ще се осъществи в рамките на двете Национални киноложки изложби за кучета, които традиционно се провеждат в Цар Симеоновата Градина. Организатор на изложението е Пловдивското киноложко дружество, със съдействието на БНТ 2. За първи път обаче наред с чистопородни кучета и такива с международни участия и награди, пловдивчани ще имат възможност да видят и своеобразното "дефиле" на напълно неизвестните породи, които ще ни представят от Общинския приют за безстопанствени кучета.

Така след поредица козметични процедури, фризури и уроци по добро поведение, от около 30 пребиваващи в момента в приюта кучета, три се пребориха за удоволствието да ви се представят като подходящи за домашен любимец. Те заслужават да бъдат видени, да се сдобият с дом и грижовни стопани.

Заповядайте днес в Цар Симеоновата градина в Пловдив от 10,30 часа в открития информационен център на Общинския приют, където ще получите информационни брошури, консултация с ветеринарен лекар, и ще се запознаете с нашите четириноги фаворити. Харесате ли се с някое от тях, ще можете да го вземете още там, на място. Кученцето ще получите безвъзмездно, с надлежно попълнен ветеринарен паспорт, с поставени всички необходими ваксини, обезпаразитено и чипирано.

Елате, направете си подарък - домашен любимец, дарете дом и любов на бездомно куче!

 


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).