ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Наперена пловдивчанка насмете каращите със 140 в лява лента по магистралите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 05.09.2024Коментари (59)27112
© Фейсбук
Истинска дискусия се разрази по повод видео, качено от пловдивчанката Елеонора Кабакчиева, видя Plovdiv24.bg.

В него младата дама съветва водачите на МПС, които шофират по магистрала (дори със 140 километра в час), да използват дясната лента, за да не пречат в лявата лента на онези, които искат да преминат с по-висока скорост (например с 240 км/час).

Ето и точните думи на жената:

Искам само да попитам едно. Как решавате, че на магистралата в лява лента можеш да стоиш и да си караш със 140? Как само в България никой не може да се научи да кара?

Какво, вие някакви регулатори на скопостта ли сте - че това е позволеният максимум и дай да си стоим в лява лента и да си караме със 140?

Еми не, братче, ще караш в дясна лента със 140, щото аз може да искам да мина с 240 от лява лента, разбра ли.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Искам да внеса едно уточнение: Джукондата от клипа не е от Пловдив. Тя е от махала Бозова бичкия, намираща се до Лъки. Ракета носител на заминаването й в Пловдив са група овчари от региона, на които тя е направила силно впечатление с разнопосочните си таланти и творческа изобретателност. След като дълги години тя им показва таланта си, те събират средствата за обучението й във ВУСИ - Пловдив, където тя прави впечатление на редица преподаватели. Останалото са истории за хора над 18 години.
+1
 
 
Ей, изкуствен интелект, кой то дава право да караш с 240 в лява лента, след като аз искам да мина с 280??? Ша караш в дясна лента мумио. Дано не се размножаваш, че ще е още по страшно...
+2
 
 
Тези които карат в лява лента със сто и четиридесет трябва кат да ги награди,че възпрепятстват таквиз грозни и нахални лелки да нарушат закона за движение по пътищата на България да ги ева
-2
 
 
как пък един не написа нещо положително за това недоразумение на природата
0
 
 
Трудно е да напишеш коментар за клипа на "наперената 'пловдивчанка'(може и да е от града ни може и да е от село, какво значение има )" Трудно е ,защото е права по отношение на правилото да се кара в дясната лента . Това ,че шофираш автомобила си с 140 (максимално позволената скорост по нашите "магистрали" , не означава че си абониран за лява лента. След като има някой , който се движи с по- голяма скорост от твоята , просто го пропусни . Не е толкова сложно нали ? До тук съм с "добрия" коментара за клипа на "наперената 'пловдивчанка'. Ако тази жена е искала да ни накара да се замислим и да спазваме правилата то постигна точно обратното . Мен най- много ме раздразни "само в България" . Уверявам ви ,че не само в България го има този феномен "лява лента". Има го навсякъде . Вие разбира се не сте го забелязали ,защото след като напуснете пределите на страната едва ли си позволявате дори да си помислите да превишите максималната позволена скорост . Какво сте постигнали ще разберете след като прочетете няколко от коментарите.(недейте всичките те се повтарят....)
+1
 
 
Буххахха тоз парцал откъде изпълзя? У кратуната-празно. У човката-свършвали една малка община народ. Вие от този купен сайт, защо давате трибуна на тази лека жена?
+2
 
 
Е бати и тъпото парче ,ти акаш ли ма пачавроооо?????
+4
 
 
И друго да попитам - МВР няма ли да я привикат да я попитат защо подстрекава към невпазване на закона и опасно шофиране??? Нека в районното да й пуснат малко клипове от реални случки с катастрофи да погледа какво е
+7
 
 
Само се моля, КОГАТО тази се размаже някъде, да няма други жертви...
+7
 
 
И аз искам да питам само едно, до кога такива прости курвентии ще се мислят за много отворени - докато не започнат да ги снимат и дават по медиите как пожарникарите ги вадят разчленени от сплесканите ламарини на скъпите им коли! Не си безсмъртна к**во и скоро сигурно ще го разбереш
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Мигрантски натиск към България
Първият учебен ден
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: