Наркодилър влачи полицай с колата си в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26 / 24.11.2004
1021
Пловдивчанин не се подчини на полицейско разпореждане и повлече с колата си служител на реда в Пловдив, съобщиха от РДВР.
Около 16 часа в понеделник по сигнал на граждани за разпространение на наркотични вещества служители от Трето РПУ спрели за проверка лек автомобил “КИА”, управляван от И.Й. (24 г.) от Пловдив, пред магазин “Мега Марина” близо до гара “Филипово”. При опит да му бъдат поставени белезници И.Й. потеглил рязко с колата и повлякъл единия от полицаите - гл. с-т Атанасов. Така го влачил няколко метра. При претърсване на автомобила под капака на предпазителите са били намерени 26 пакетчета с хероин с общо тегло 0,4848 грама. Малко по-късно в дома на возещия се в същата кола Д.Г. (30 г.) на ул.”Васил Левски” в областния град полицаите иззели 22 таблетки, които са предали за химическа експертиза. Двамата младежи са задържани за 24 часа в районното управление.
Припомняме, че това е втори подобен случай за последните два месеца в Пловдив. В края на септември при идентична ситуация беше ранен полицейски служител. Тогава таксиметров шофьор отказа да представи документите си за проверка и беше осъден на две години лишаване от свобода и 700 лв. глоба.
Тийнейджър от Карлово също е задържан за 24 часа за притежание на наркотици. При обиск вчера у 16-годишния младеж са намерени два пакета със суха зелена маса, нарязана на ситно. Наркотичното вещество е иззето от служителите на РПУ - Карлово.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).