Наръгаха с нож бивша финансистка на пловдивското следствие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:00 / 17.04.2013
3898
Бивша счетоводителка от пловдивското следствие е била наръгана с нож. Златка Богоева била нападната от непознат в мазето на блока, в който живеела, на ул. "Изток" под тепетата.

В ранния следобед в понеделник 63-годишната жена слязла да вземе буркани, когато я връхлетял нападателят и я намушкал в шията, близо до сънната артерия. После избягал в неизвестна посока. Жената успяла да се качи до апартамента си, където малко по-късно я намерил цялата в кръв синът й.

Настанена е в болница, като по чудо е оцеляла. Богоева се е пенсионирала от следствието през 2010 г. По нейно време от касата на службата в Пловдив изчезнаха 200 000 лв. от парични гаранции на обвиняеми и подсъдими, за което е започнало разследване от Софийска градска прокуратура.

Миналата седмица Богоева била на разпит в Пловдив. След драмата с нападението над Богоева от разследването ще проверят дали няма връзка с изчезването на парите.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).