Нашествие на хлебарки в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:30 / 08.07.2024
5116
За нашествие от хлебарки сигнализира гражданин във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv", видя Plovdiv24.bg.

От споделеното видео става ясно, че огромните хлебарки са превзели мястото, предназначено за сядане в зоната в района около търговския център "Халите", където са концентрирани много обекти за бързо хранене. Възмутен, потребителят споделил видеото, се чуди дали не може да бъде напръскано с нещо срещу разпространението им. 

През уикенда, когато в града под тепетата има най-много туристи и граждани, които са решили да се разходят по Центъра, кошовете в тази зона преливат от боклуци. Възмутените граждани побързаха да изкоментират възмутителната гледка: 

"То там след всеки втори има остатъци от дюнери. Чак се чудя как им отне толкова време на хлебарките да налазят.", 

"От години е така там. Пак плюйте как мръсотията я оставят животните. Как заради тях има бълхи, болести и не знам си кво.",

"Да е честито на Пловдив. Скоро и лайна от шахтите и нови болести от талибаните, вода с бактерии ако изобщо има от трети етаж на горе и т.н. За които града беше мечта и се набутаха в новите кутийки като тези буболечки ще трябва да свикват тепърва с гетото и мизерията.", коментират някои от тях.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Емблематична къща в Стария Пловдив отива на търг
На суперцентъра: Община Пловдив дава без пари апартамент на Драма...
Добра новина за учениците на една от елитните гимназии в Пловдив
Сигнал: Това е подигравка!
Почерня от полиция, униформени не пускат хората до близкия магази...
Костадин Димитров и Георги Георгиев: Да бъдем близо до хората е и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).