Нашествие на любими комедийни актьори в Пловдив с "Досадникът"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:47 / 05.06.2013
1866
Как могат да си помогнат снайперист в разцвета на силите си и мъж, отчаяно желаещ да се самоубие? Феновете на комедиите в Пловдив ще открият отговорите в хитовия спектакъл "Досадникът", който гостува само на 9 юни в лятно кино "Орфей". 

Мариан Бачев е хладнокръвен убиец, който настройва работния си инструмент в хотелска стая, а една врата през него Сашо Кадиев, синът на Катето Евро, иска да сложи край на живота си от любов. Героите на Бачев, Кадиев и устатия Сашо Дойнов, който играе Пиколото, в един момент изперкват тотално. Помага им с инжекции и успокоителни Александър Сано, който доби популярност като Косъма от "Под прикрите.

В апогея на суматохата се появява и Петьо Петков-Шайбата от "Комиците", а какъв е героят му в целия пъзел, е суперизненада. Билети за "Досадникът" се продават на касата на киното и в Билетен център пред Общината.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).