Насред центъра премахват "боксониерката" на клошар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:15 / 22.04.2009
4993
Червена ламаринена къщичка си е направил неизвестен засега бездомник почти на пъпа на Пловдив - на самия тротоар на ул. "Капитан Райчо" - до градинката с трафопоста.

"Забелязах тази постройчица при една от обиколките си в района преди няколко дни. Оказа се, че вътре има и легълце,  и завивки. Направена е от остатъци от някогашни сергии", съобщи кметът на район "Централен" Райна Петрова пред репортер на Plovdiv24.bg

Запознати съседи обясниха, че импровизираната боксониерка, която служи за спалня на клошар, от доста време си е там - насред централния тротоар, но сега била облепена с шарени рекламни афиши и поради това станала привлекателна за вниманието.

Полицейски служител се опита да установи самоличността на наемателя, но се оказа нелека задача, ще се наложи да направи цяло разследване. Макар и милосърден човек,  кметът Петрова се е разпоредила до седмица боксониерката да я няма, защото не й било мястото там.

Виж коментарите (5)

Още по темата (1):
23.04.2009 Махнаха боксониерката на клошаря, той е настанен в дом
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).