ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Невероятен концерт на Антония Маркова в лятно кино "Орфей"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 26.06.2013Коментари (0)3718
Зашеметяващ концерт, уникална публика, емоционални изпълнения на сцената, препълнена зала и изключително позитивни отзиви. Така с едно изречение би могла да се опише еуфорията, която разлюля Пловдив на 20.06.2013г. в лятно кино "Орфей", по време на концерт-спектакъла на поп изпълнителката Антония Маркова.

Един незабравим концерт поднесен пред изпълненото до краен предел кино. За пореден път изпълнителката  омагьоса с вълшебния си глас и неповторим  чар всички гости на своя първи самостоятелен концерт. Талантливата певица пя над два часа в препълнената зала и зарадва своите фенове и почитателите на хубавата българска музика с  впечатляваща комбинация преплитаща се от стари и утвърдени в нейната кариера песни до най-новите и парчета. Наред с новите си авторски парчета Антония Маркова изпълни и хитове на Селин Дион, Уитни Хюстън, Лара Фабиан, Ищар и много други, с които провокира публиката да стане на крака и да запее с нея.

Антония Маркова доказа класата си, като изпя невероятната песен " Je T`aime" на Лара Фабиан, посветена на родителите и, които не скриваха вълнението си от това, което се случва.

Публиката стана на крака и повече не седна до края, обсипвайки с бурни аплодисменти певицата. Настроението и градусът на емоциите ескалираха максимално след появяването на нейните гости Маргарита Хранова и Коцето Калки, музикантите от Биг Бенд Пловдив, струнен квартет "Интро", с които Антония беше подготвила и съвместни изпълнения специално за случая, които направиха концертната вечер незабравима. Всяко следващо изпълнение предизвикваше все по-бурна реакция от страна на публиката.

Неотлъчно през цялото време на сцената бе и екипът на Антония- музикантите Жулиен Кутманов, Емил Пехливанов, Ричард Мантарлиев и Александър Леков, както и вокалисти от АМТИИ - град Пловдив и танцьорите от Мюзикхолен театър Пловдив и балет "Велвет".

Поп-изпълнителката изнесе грандиозния си концерт на един дъх и с енергия, на която биха завидели много изпълнители.

Освен с незабравимите си хитове, певицата впечатли своята публика с "концерт от ново поколение" - с една уникална сцена с много светлини, множество светлинни ефекти и уникална сценография.

Името Антония Маркова винаги се е свързвало с хубава музика, със стил и елегантност. Изпълнителката взриви публиката с хитовите си песни, със своя глас, както и с уникалната си визия.

Антония смени шест прекрасни тоалета. Невероятно красиви, богато украсени, изящните тоалети преливаха в меки, пастелни цветове като лилаво, нежно розово и светло синьо. Видяхме и доста изкусителни рокли, които разкриваха и добавяха значително количество сексапил към визията на изпълнителката.

Разбира се, не липсваха и изненади, едната от които беше трите транспаранта, които украсиха залата малко преди началото на концерта с надписи "Тони носим те в сърцата си", "Ти си №1", "Пловдив те подкрепя". Изненадата е била подготвена от много скъп за нея човек, издаде изпълнителката.

Друга изненада, която развълнува изпълнителката малко след концерта е, че от 20.06.2013г. една звезда в небето носи нейното име "Антония Маркова" и е посветена на нея. Подарък, който е личен, уникален, благороден и ще блести в небето вечно! Подарък също от неин приятел.

Талант, жена, глас или истинска магия. Какво всъщност видя многобройната публика, която присъстваше на концерта на Антония Маркова в лятно кино "Орфей"? Дали през тях не премина всъщност стихия....

Изпълнителката се раздаде от сърце на почитателите си и го направи по начин, който само тя умее. Публиката не спря да аплодира певицата, и с пълно право. Трудно е да накараш публиката да стане на крака и да остане така цели два часа. Невероятно, шеметно, грандиозно - това беше концерт-спектакъла на Антония Маркова.
 
Уникален концерт, уникално изживяване. С това изречение се описва в най-кратка форма невероятното усещане след края на концерта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Софка заминава
Софка заминава
15:22 / 21.09.2024
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в София
България в еврозоната
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: