Невероятно, но факт: Читателка на Plovdiv24.bg получи официално извинение от общинска структура

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:26 / 03.07.2009
2958
Писмо с официално извинение е изпратил управителят на приюта за кучета Петю Станев до читателката ни, сигнализирала за мъртвите кучета на Джендем тепе. За случая Plovdiv24.bg е писал нееднократно, проследявайки го от самото му начало. Миналата седмица гражданката, натъкнала се на зловещите гледки на тепето, се оплака, че е станала обект на разследване, без дори да получи информацията, за която е помолила. След като дадохме гласност на случая, Станев й е изпратил писмо, в което поднася извиненията си с обяснението, че действията на служителите, възприети от нея като груба намеса в личния й живот, са били за проучване на случая и събиране на възможно най-пълна информация по него.

Анкетирането на сигналите, които получавали от граждани и актуалността на данните, които подават жалбоподателите (име, телефон и адрес за обратна кореспонденция, информация за инцидента, който се е случил или за видяното) били особено важни като основание за по-нататъшна им работа по всеки конкретен случай.

Тъй като служителите на общинското предприятие явно не са аргументирали своите действия, Петю Станев приема, че дамата има основание да се чувства засегната и лично й поднася извиненията си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
29.06.2009 Разследват наша читателка, вместо сигнала, подаден от нея в Общината
21.05.2009 Безследно изчезнаха от Джендема труповете на убитите кучета
19.05.2009 Жестоки убийства на животни на Джендем тепе
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).