Николай Цонев: Не съм забравил дълга си към вас!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:52 / 21.10.2024
1949
Доц. д-р Николай Цонев кандидат-народен представител, водач на листата на КП "Алианс за права и свободи“ с номер 13 е с дългогодишен опит в академичната сфера и управлението, и министър на отбраната (2008-2009 г.). Николай Цонев се явява като изключително подготвен кандидат за народен представител, който притежава уникално съчетание от академично познание и практически опит в управлението, готов да защитава интересите на пловдивчани в Народното събрание.

"Гласувайте за мен, поемам ангажимент към прозрачност, отчетност и активно слушане на гражданите. Искам да бъда Вашият представител в парламента и да защитавам Вашите интереси. Моята програма ще бъде изготвена от гражданското общество, а не от мен. Вашият глас трябва да бъде чут“, заявява Цонев.

Николай Цонев е доктор по "Маркетинг“, доцент по "Икономика и управление“ и преподавател в УНСС. Освен това, той е завършил военно училище и е кадрови военнослужещ , което му дава допълнителна представа за нуждите на военнослужещите и техните семейства.

През периода 2008-2009 г., когато е Министър на отбраната, Цонев е известен с огромния си принос в социалната програма за военнослужещите. Той е уважаван, заради личната и професионална ангажираност към подобряване на условията на труд и социалните придобивки за армията.

Николай Цонев се ангажира, ако бъде избран, да се бори за възстановяване на честта и достойнството на българските военнослужещи. "Те изпълняват своя воински дълг с чест и заслужават да бъдат уважавани. Армията трябва да бъде почитана, а не пренебрегвана“, заяви той.

Николай Цонев подчертава важността на активното участие на гражданите в изборния процес, като призовава всеки да осъзнае силата на своя глас. "Заедно можем да защитим демокрацията и държавността, да изградим България, в която правата на всеки гражданин са уважавани и защитени“, допълва той.

Доц. д-р Николай Цонев е експерт в областта на маркетинговото разузнаване, с дългогодишен опит в преподаването на студенти и подготовката на бъдещи специалисти. 

Доктор по "Маркетинг“, доцент по “Икономика и управление". Преподавател в УНСС. Инжинерно образование по радиоелектроника, магистър по “Национална сигурност", магистър по философия, магистър по икономика.

Има богат опит в бизнеса и управлението на административни структури.

Николай Цонев е известен сред пловдивското общество с изключително големия си принос в социалната програма към военнослужещите, когато е директор изпълнителна агенция "Социални дейности“ и Министър на отбраната /през 2008-2009 г./, като подобри условията на труд, повиши заплатите и направи много социални придобивки за армията.

Николай Цонев е бил един от тях. Самият той е кадрови военнослужещ, офицер от запаса. Завършил военно училище. Служил в редица гарнизони. Възпитал и се формирал като личност именно в армейска среда.

Присъединете се и подкрепете на доц. д-р Николай Цонев и неговата кауза за промяна! За повече информация и новини следете нашата страница и не се колебайте да се свържете със съобщение в социалните профили - https://www.facebook.com/Nickolay.Tsonev.official.

Заедно - да защитим демокрацията и държавността!

Виж коментарите (0)

Още по темата (397):
21.10.2024 Доц. д-р Евелина Христова: Глоба за тези, които не гласуват
21.10.2024 Проф. Михаил Константинов: Ако имат малко акъл, да вземат да направят правителство! Иначе хората ще ги изхвърлят!
21.10.2024 "Възраждане": Политиката на българската държава следва политиката на
НАТО
21.10.2024 "Синя България": Нов мост над Марица в Пловдив, завършване на Югоизточния обход и повдигане на жп линиите в града
21.10.2024 Слави Трифонов: Край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, чието име непрекъснато забравям
21.10.2024 Ето какво трябва да направят гражданите, които нямат валидни документи за самоличност, за да гласуват на изборите
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанинът Лазар Радков: За първи път ми се случва със сметка...
Шофьорката, блъснала ученичка в Пловдив и избягала, поправи грешк...
Опасен престъпник е арестуван в Пловдив
Полицията издирва шофьорка, блъснала ученичка в Пловдив: Не казва...
"Възраждане": Политиката на българската държава следва политиката...
В Пловдив предстои събитие, неподходящо за лица под 18 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).