Николай Караиванов: Мълчанието на агнетата започва в местния парламент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:27 / 26.03.2009
2087
„Силна вълна за важни за Пловдив решение наблюдаваме как се внасят напоследък на сесии в извънреден порядък. Това е непрекъсната рестрикция спрямо опозицията. Не става става въпрос за дисциплината, а за мълчанието на агнетата - да не се чуе нашият глас", с тези силни думи Николай Караиванов коментира предложените промени в правилника за работата на общинския съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Председателят на общинския съвет Илко Илиев обоснова промените като начин за дисциплиниране не само на опозицията, а и на общински съветници от управляващата коалиция, които говорили за щяло и нещяло и по десет и повече пъти взимали думата като лично засегнати.

След въведените промени, всеки един общински съветник ще може да се изказва по един въпрос по същество не повече от един път за по две минути. Като лично засегнати съветниците ще могат да се обясняват само ако са споменати поименно в чужди изказвания.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).