Николай Караиванов откри семинар за етно-културните общности в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:53 / 14.10.2007
1644
Вчера председателят на СДС и кандидат за кмет от коалиция „ДА за Пловдив" Николай Караиванов откри семинар на тема „Етно-културните общности в България и европейското семейство", организиран от гражданско сдружение „Евет". Към участниците в семинара, дошли от всички краища на страната, Караиванов се обърна с думите: „Необходимо е да уважаваме различията в културата, обичаите и традициите, защото чрез тях ще съградим новите принципи на европейската система и нашата нация."

На срещата присъстваха председателят на СДС Пламен Юруков, заместник-председателят на СДС Ергин Ермин и посланикът на Казахстан Тимур Уразаев.
„СДС никога не е комерсиализирал етническия въпрос, защото ние всички заедно трябва да вървим ръка за ръка и да работим съвместно, да се подкрепяме, за да изградим една по-добра България.", допълни своето изявление Николай Караиванов.

От своя страна членовете на пловдивското сдружение „Евет", чийто кръстник е самият Николай Караиванов, изказаха своята пълна подкрепа, като обявиха, че застават зад кандидатурата на му за кмет на Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...
В Пловдив откриха Международния технически панаир, нито един мини...
Епидемия! Жена бе блъсната от електрическа тротинетка в Пловдив!
България поема председателството на европейските пътни администра...
Вижте всички кандидати за депутати от Пловдив-град
Родители от Пловдив в безизходица заради безкрайните ремонти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).