Нова техника се включи в косенето на "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:26 / 29.05.2014
3696
Със съвместните усилия на кметството в "Тракия", ОП "Градини и паркове" и ОП "Чистота" не спираме да косим, увери кметът на района Костадин Димитров.

Включваме се с част от най-новата си модерна техника, отбеляза директорът на ОП "Чистота" Иван Стоянов. Особено подходяща за целта е мултифункционалната датска машина Сity ranger 2250, която сред многобройния си прикачен инвентар има косачка и върши работа колкото поне 5-има работници, посочи той при съвместната с Костадин Димитров инспекция в Ротари парк.

"Това дава възможност на нашите служители да пренасочат вниманието си към зелените площи в междублоковите пространства", каза от своя страна директорът на ОП "Градини и паркове" Стоян Алексиев и напомни, че неотдавна бяха закупени нови и по-ефективни от използваните до преди две години моторни косачки.

"Сity ranger 2250 е оборудвана с климатик и работи 365 дни в годината. Освен за косене, се използва за плевене, подрязване на храсти, метене, миене и снегопочистване", изброи Иван Стоянов. Според него това е доказателство колко правилна е политиката за закупуване на нова модерна техника.

Кметът на "Тракия" Костадин Димитров изрази удовлетворението си от добрата координация между районната администрация и двете общински предприятия.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на сем...
Над 30 свидетели са разпитани за инцидента със самолет край "Граф...
Вече има окончателно решение за доктора, убил Жоро Плъха в Пловди...
Прокуратурата в Пловдив разпитва експерти от Министерството на ку...
Асфалтират един от най-продължително ремонтираните булеварди, зат...
Пловдивски криминалисти задържаха двама в момент на наркосделка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).