Нови мебели в обновени детски градини за хлапетата в "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:26 / 22.04.2009
2308
До края на месеца стартират ремонтите във всичките предвидени шест детски градини в район "Централен", за което е отделена сума от 148 800 лева, съобщи кметът Райна Петрова пред Plovdiv24.bg.

Обновени ще бъдат градините "Незабравка", "Буратино", "Чучулига", "Перуника", "Щурче" и "Радост". Миналия месец бяха завършени всички ремонти в други 12 детски градини и ясли в района, за което бяха вложени 152 352 лева. Все още продължава ремонтът на новата млечна кухня на ул. "Богомил" 21, която предстои да бъде открита.

Със средства от дарения са обновени мебелите - легла, гардеробчета и бюра, в градините "Люляк", "Чучулига" и "Перуника".

"Пред откриване сме и на други процедури за основни и текущи ремонти в детски заведения. Ще направим такава организация, че процесът за отглеждането на децата да не бъде нарушен. До края на август всички възстановителни дейности ще бъдат приключени", гарантира Петрова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).