Нови наематели в търговския център на Бенч Марк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:30 / 09.06.2005
862
БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ отдаде под наем четири от общо осемте магазина в Търговския център в гр. Пловдив. Дружеството подписа договори за наем за срок от 5 години с „Ей Си Карпет” ЕООД (магазин №1 – за мокети, килими и балатуми), „Зора – М.М.С.” ООД (магазин №2 – за бяла техника) и „Топ Видео” ООД (магазини №3 и №4 – Техномаркет Европа – бяла и черна техника). В момента се водят преговори и за магазин №5.
През м. март БенчМарк Фонд Имоти осъществи публично предлагане на 7 150 000 акции, с което капиталът на Фонда достигна 7 800 000 лева. Средствата бяха използвани за покупката на Търговския център в гр. Пловдив с обща площ на парцела 17 110 м2 и сграда на Търговския център с площ 6 147,92 м2. Търговския център се намира в непосредствена близост до Метро Пловдив и Технополис.
БенчМарк Фонд Имоти предвиждаше три стратегии за експлоатация на имота:
- Отдаване под наем на всички площи на Търговския център;
- Отдаване под наем на 50% от търговските площи и продажба на останалата част;
- Продажба на целия на Търговски център.
Към момента Дружеството се придържа изцяло към първата инвестиционна стратегия, която е и най-печелившата в дългосрочен план. Търговският център единствен в града за момента предлага отдаване под наем на толкова големи помещения. С него районът срещу хотел SPS в Пловдив се превръща в своеобразен търговски комплекск от западен тип.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).