Новият апелативен прокурор на Пловдив встъпи в длъжност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:43 / 13.10.2011
1428
Вчера, 12.10.2011г., в Апелативна прокуратура Пловдив бе проведена работна среща на Заместника на главния прокурор г-н Валери Първанов с окръжните и районни прокурори от апелативната зона. На срещата бяха набелязани мерки за ускоряване действията по разследване срещу лица с три и повече висящи дела.

След съвещанието официално встъпи в длъжност новоизбраният апелативен прокурор на АП Пловдив г-н Иван Даскалов. Той бе представен на колектива на апелативната прокуратура и административните ръководители на прокуратурите в зоната от Заместника на главния прокурор г-н Валери Първанов.

Новият административен ръководител обяви приоритетите в своята работа-утвърждаване на апелативната прокуратура като една от водещите в страната, приемственост на добрите практики и тяхното доразвиване; осигуряване добри условия на труд и микроклимат на магистратите и служителите с цел гарантиране изпълнение на служебните им задължения съобразно закона.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).